Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Matiboss 2023-04-08, 11:12
a peło na takie fundacje daje kase
Zgłoś
Wiewór 2023-04-08, 12:12 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Matiboss 2023-04-08, 14:46
Wiewór napisał/a:

Peło nic nie daje bo nie rządzi od 8 lat.

to sprawdz na jakie organizacje Trzaskowski daje pieniądze.
Zgłoś
Wiewór 2023-04-08, 18:03
Uprzejmie proszę abyś w takim razie mi wskazał jakie masz na myśli.
Zgłoś
Matiboss 2023-04-08, 21:17 1
wystarczy poszukać, w necie jest tego sporo. to kilka przykładów z projektów finansowanych przez niego :„Queerowe gesty i kolektywność”, „Co lesbijka* ma w słoiku?”
Zgłoś
LouisdeFunes 2023-04-09, 13:42
diacon napisał/a:

Przecież to pedofilia!! Czy mi się wydaje? Raz sierpem raz młotem lewacką hołotę.

Proponuję wrócić do podstawówki , tam uczą co to pedofilia.
Zgłoś
Wiewór 2023-04-10, 16:21
Matiboss napisał/a:

wystarczy poszukać, w necie jest tego sporo. to kilka przykładów z projektów finansowanych przez niego :„Queerowe gesty i kolektywność”, „Co lesbijka* ma w słoiku?”

No i poczytałem. Ty pewnie nie. Mam dla ciebie złe wiadomości.
Co lesbijka jest fundacja mająca w statucie niesienie pomocy kobietom dotkniętym przemocą fizyczna i seksualna.
Nie zadałeś sobie trudu żeby zbadać temat prawda?
Zgłoś
Matiboss 2023-04-10, 19:56
jesteś w błędzie bo dobrze znam akcje organizowane przez te fundacje i inne tego typu, a gadka o statucie organizacji to juz kompletne odklejenie od rzeczywistości. fakt ze Ty dopiero zainteresowałeś sie tematem świadczy o tym ze nie masz zielonego ppojecia na co ida pieniądze wydawane przez warszawski ratusz. Typowa lewacka logika podajesz na tacy przykłady i ktos twierdzi ze jest inaczej.

widać ze nic cie nie przekona i nie mam juz zamiaru prowadzic dalszej rozmowy
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem