📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Wiewór napisał/a:
Peło nic nie daje bo nie rządzi od 8 lat.
to sprawdz na jakie organizacje Trzaskowski daje pieniądze.
wystarczy poszukać, w necie jest tego sporo. to kilka przykładów z projektów finansowanych przez niego :„Queerowe gesty i kolektywność”, „Co lesbijka* ma w słoiku?”
diacon napisał/a:
Przecież to pedofilia!! Czy mi się wydaje? Raz sierpem raz młotem lewacką hołotę.
Proponuję wrócić do podstawówki , tam uczą co to pedofilia.
Matiboss napisał/a:
wystarczy poszukać, w necie jest tego sporo. to kilka przykładów z projektów finansowanych przez niego :„Queerowe gesty i kolektywność”, „Co lesbijka* ma w słoiku?”
No i poczytałem. Ty pewnie nie. Mam dla ciebie złe wiadomości.
Co lesbijka jest fundacja mająca w statucie niesienie pomocy kobietom dotkniętym przemocą fizyczna i seksualna.
Nie zadałeś sobie trudu żeby zbadać temat prawda?
jesteś w błędzie bo dobrze znam akcje organizowane przez te fundacje i inne tego typu, a gadka o statucie organizacji to juz kompletne odklejenie od rzeczywistości. fakt ze Ty dopiero zainteresowałeś sie tematem świadczy o tym ze nie masz zielonego ppojecia na co ida pieniądze wydawane przez warszawski ratusz. Typowa lewacka logika podajesz na tacy przykłady i ktos twierdzi ze jest inaczej.
widać ze nic cie nie przekona i nie mam juz zamiaru prowadzic dalszej rozmowy
widać ze nic cie nie przekona i nie mam juz zamiaru prowadzic dalszej rozmowy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie