👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aj tam, to zachód tak sterylnie żyje, że każda bakteryjka od razu przejmuje organizm.
Wychodzą na przeciw społeczeństwu, poza tym lepiej iść do takiego dentysty niż do żadnego.
Oni na co dzień piją Gangesiankę, nic im nie jest w stanie zaszkodzić.

najlepsze było jak obtarł igłę palcami (zeby bakterii nie było !!!)
Muzyka z początku świetnie komponuje się z emotikonem z tematu poniżej

marcin041990 napisał/a:
To jest stary sadistic.pl
cieszę się
A skąd Ty wiesz jaki był stary sadistic?

losterlse napisał/a:
A skąd Ty wiesz jaki był stary sadistic?
Zapewne oglądał go z 12 lat przed rejestracją na nim.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie