Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nowynick 2014-03-17, 12:01 1
Jedynym pasjonującym dla mnie epizodem w F1 były czasy kiedy startował Kubica. Jakoś ani wcześniej ani później nie byłem w stanie obejrzeć całego wyścigu z zainteresowaniem.
Zgłoś
p................a 2014-03-17, 12:18 5
Szkoda, że restrykcje UE sięgają już nawet sportów motorowych będę tęsknił za dźwiękiem V8.
Zgłoś
seattle 2014-03-17, 13:39
znow k🤬sy kombinowali, teraz z przepływem paliwa ale Ricciardo spoko gość
Zgłoś
WyscigowyJELCZ 2014-03-17, 13:43 2
paqra napisał/a:

Szkoda, że restrykcje UE sięgają już nawet sportów motorowych będę tęsknił za dźwiękiem V8.

świeta prawda, oglądałem ostatni wyscig i kurcze aż serduszko boli jak zamiast pieknego dzwieku v8 słychać kilkadziesiąt zaturbionych 1.6.... jakbym kutwa pojechał na jakiś superoes.
załosne co stało sie z F1

podpis użytkownika

Zawsze dziewica
Zgłoś
CBŚ 2014-03-17, 16:20
przynajmniej koniec dominacji red bulla
Zgłoś
n................k 2014-03-17, 16:25
CBŚ, następny co po jednym GP już wie, że koniec. 4 GP i będziecie znowu kląć w głowie na RBR
Zgłoś
k................0 2014-03-17, 16:40 2
Coraz to nowsze normy zabijają ten piękny sport, moim zdaniem to co się teraz dzieje (downsizing, ograniczenia paliwa itd.) jest tragedią dla F1. Te v6 turbo brzmią jak stuningowane kosiarki k🤬a jego mać...
Zgłoś
Sqeeol 2014-03-17, 17:11
Miało być sto litrów ale RBR nalała za duzo wachy i Ricardo zdyskwalfikowany a szkoda bo mu się w pełni należało.
Zgłoś
L................R 2014-03-17, 17:24 7
Dla tych co cierpią tak jak ja z powodu V6 podaję antidotum:
Zgłoś
Zyonic 2014-03-17, 17:52 2
Dawać V10 !! a nie te pseudopierdziawki.
Zgłoś
G................2 2014-03-17, 19:43 4
A to w F1 można jeszcze wyprzedzać? Przecież to niebezpieczne.
Zgłoś
Mercury001 2014-03-17, 21:13
Animacja zajebista, ale jak tak dalej pójdzie, to tak będą się ścigać :

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
L................r 2014-03-18, 11:09
Zgłoś
CBŚ 2014-03-19, 13:32
naopak, heh, nie moge sie doczekac, szczegolnie po slowach samego vettela, bo aktualnie bez dobrego bolidu to nawet marussia go wyprzedza (potwierdzone info)
Zgłoś