Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Myślałem, ze przesłyszałem ale takie oto informacje są przekazywane przez Radio Kraków:
"Od 1 do 13 lipca na terenie woj. małopolskiego oraz od 5 do 8 lipca we Wrocławiu będzie obowiązywał zakaz noszenia broni...blablablablas... sesji UNESCO"

I żeby nikomu się nie zapomniało
Bardzo k🤬a śmieszne, bardzo.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lakeroll 2017-06-07, 20:45
@up, chodzi o to, że trzeba wyrabiać pozwolenie jeśli ktoś ma się ochotę łasić przed urzędasem to proszę bardzo, ja chcę iść do sklepu i po okazaniu dowodu kupić sobie jakąkolwiek broń chcę beż żadnych pozwoleń
Zgłoś
Suchmistrz 2017-06-07, 21:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Radysh 2017-06-07, 21:13
Takse scenk stucnych!
Smiesne kuwa badzo, smiesne...
Zgłoś
woytasw 2017-06-07, 21:14 1
Podobnie w Australii.
A ja w piąteczek zakupiłem strzelbę Benelli Supernova - dzisiaj poszło 100 sztuk amunicji. Część do trapa a część do gwiazdy szeryfa.
Ludziska weźcie dupska w troki i róbcie pozwolenia. Po roku czasu będziecie mieli pełną szafę broni. I potwierdzam - na pozwolenie sportowe można nosić broń.
Zgłoś
nano50 2017-06-07, 21:19
@Suchmistrz. Nie tylko nożyczki. W Anglii możesz mieć spore problemy, jeżeli znalazłby ktoś przy Tobie np. szpachelkę, śrubokręt i inne zaostrzone przedmioty. Po prostu nie możesz mieć nic takiego przy sobie i już. Tak jak kolega napisał, nawet scyzoryka przy pasie.
Zgłoś
Bedgar 2017-06-07, 21:33 6
lakeroll napisał/a:

@up, chodzi o to, że trzeba wyrabiać pozwolenie jeśli ktoś ma się ochotę łasić przed urzędasem to proszę bardzo, ja chcę iść do sklepu i po okazaniu dowodu kupić sobie jakąkolwiek broń chcę beż żadnych pozwoleń

I bardzo dobrze, że przepisy nie pozwalają kupić broni osobie, która tylko chce kupić sobie klamkę, jeśli komuś zależy to pozwolenie się uzyskuje naprawdę szybko, a przy okazji człowiek się nauczy obsługi i przepisów z nią związanych, do tego zostanie zbadany czy aby na pewno zdrowy na umyśle jest i sprawdzony czy pierwsze co to nie pójdzie napaść na sklep czy bank lub czy tego już wcześniej nie zrobił. Takie chęci swobodnego zakupu można porównać do chęci jazdy ciężarówką bez uprawnień i nauki, burzenia budynków ładunkami wybuchowymi bez stosownych uprawnień i umiejętności, czy bycia lekarzem bez studiów, nauki, egzaminów, praktyk itp. Samo chcę nie wystarczy i bardzo dobrze
Zgłoś
Kamil4 2017-06-07, 22:14 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Velture 2017-06-08, 10:35
Chleb razowy napisał/a:

Ludzie obudźcie się! Jeszcze trochę, a władze zakażą nam jeździć Maybachami!

Weź nie krakaj bo następnym krokiem będzie zakaz mieszkania w willach powyżej 10tyś metrów kwadratowych powierzchni użytkowej.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Wiewór 2017-06-08, 16:11
ciekawe czy bandyci z nielegalną bronią się zastosują
Zgłoś
radek225 2017-06-08, 22:47 2
Zgłoś
wchodzeztyłu 2017-06-09, 10:50
Pewnie ktoś ważny przyjeżdża i tyle. Taki prykaz
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem