Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
joannarydwan990 2024-03-21, 7:46 2
Cycolinki fajne
Zgłoś
Konto usunięte 2024-03-21, 10:32
Jako towar nieprzydatny dla społeczeństwa, wychłostać i do jeziora.
Zgłoś
jfjfjfjfjfjf 2024-03-21, 10:50 30
kris1978 napisał/a:

Jako towar nieprzydatny dla społeczeństwa, wychłostać i do jeziora.

Ty byś wolał "dude" pewnie
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-21, 10:55 1
Jak dla mnie to osiągnęli/ły efekt odwrotny od zamierzonego.

Tak to bym za bardzo uwagi nie zwrócił na to zdjęcie, a dzięki napisowi gapie sie tam jak poj🤬y...

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Radian1 2024-03-21, 11:02 59
psotny_fiutek napisał/a:

Jak dla mnie to osiągnęli/ły efekt odwrotny od zamierzonego.
Tak to bym za bardzo uwagi nie zwrócił na to zdjęcie, a dzięki napisowi gapie sie tam jak poj🤬y...

Ale wiesz, że to nie chodzi o to, że chciały uniknąć seksualizowania w związku ze swoim strojem, tylko o to, że w tym poj🤬ym świecie transy mogą brać udział w konkurencjach sportowych, mimo, że nawet nie przeszły tranzycji. Wystarczy, że identyfikują się jako kobiety, mogą mieć fiuta, nie mieć cycków, a poprawność polityczna określa je "kobietami". A ten napis na stroju ma zwracać właśnie uwagę na miejsce które generalnie rozróżnia płcie.
Zgłoś
bercisko 2024-03-21, 11:19 10
Radian1 napisał/a:

Ale wiesz, że to nie chodzi o to, że chciały uniknąć seksualizowania w związku ze swoim strojem, tylko o to, że w tym poj🤬ym świecie transy mogą brać udział w konkurencjach sportowych, mimo, że nawet nie przeszły tranzycji. Wystarczy, że identyfikują się jako kobiety, mogą mieć fiuta, nie mieć cycków, a poprawność polityczna określa je "kobietami". A ten napis na stroju ma zwracać właśnie uwagę na miejsce które generalnie rozróżnia płcie.

Tylko, że transom to lata koło c🤬ja
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-21, 11:31 3
Radian1 napisał/a:

Czyli '' nie koleś ''w tym kontekście... a to spoko.
Myślałem że chodzi o kolejna akcję feminazistek w stylu opaski antygw🤬towe, ''moja c🤬ka moja sprawa '', '' nie patrz sie koleś '' itp lewackie '' mądrości ''.

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Aonoyoru 2024-03-21, 12:30 2
twitter.com/GirlsOnGameday/status/1769810439070777832

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2024-03-21, 12:42
Piękne pusie wystawione na słoneczko mmm
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2024-03-21, 13:23
Tam wyżej tylko p🤬lą, a kolega mnie pyta, czy ktoś ma link do całości ?
Zgłoś
smc 2024-03-21, 13:23
To jakieś dzieci są...
Zgłoś
SkoPio1 2024-03-21, 13:25 27
Hmm...

Na oryginale nie ma takich napisów.

Zgłoś
pawel1024 2024-03-21, 14:58 1
wylizalbym po kapieli w tej chlorowanej wodzie XD
Zgłoś
Konto usunięte 2024-03-21, 15:51