- Co robi informatyk na spotkaniu sado-maso?
- Pejcz UP i Pejcz DOWN.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepsze:
Cytat:
Jeden infrmatyk gej do drugiego informatyka geja:
"Teraz Ja będę Primary Master a Ty Secondary Slave"
Jak ktoś nie ogarnia to chodzi o dyski
Twarde
konto usunięte
2014-09-15, 19:21
Zapomniałeś o Plug and Play
pussy connection closed. dick idle...
Żart zrozumiałem, nie śmieszy, a kolegów u góry nie rozumiem - ja miałem znajomych.
Dzwoni matka do pakietu UDP:
- I jak? Dotarłeś?
- A kogo to obchodzi?
I zacznie się zaraz przepisywanie roflcoptera, coby pokazać jakim to ja jestem zajebistym informatykiem.
ulifont napisał/a:
Żart zrozumiałem, nie śmieszy, a kolegów u góry nie rozumiem - ja miałem znajomych.
to co się z nimi stało?
lepiej by było jak bys napisał page up i page down...
dashadow napisał/a:
to co się z nimi stało?
Założyłem konto na www.sadistic.pl
konto usunięte
2014-09-16, 22:11
Nastepnym razem pisz gre slow tak (page, zamiast pejcz od razu tlumaczac dowcip), by takie cudaki powyzej, ktore "zrozumialy, ale nie smieszne" nie zrozumieli i nie pisali durnych komentarzy.
Jaczuro napisał/a:
Nastepnym razem pisz gre slow tak (page, zamiast pejcz od razu tlumaczac dowcip), by takie cudaki powyzej, ktore "zrozumialy, ale nie smieszne" nie zrozumieli i nie pisali durnych komentarzy.
Pan Prawiczek?