👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zazwyczaj w takich wywiadach wypowiadają się osoby które mają najmniej do powiedzenia, czyli studenciki z wiedzą zaczerpniętą skądś gdzieś zasłyszaną, idioci i kobiety które jak zwykle zresztą nie mają pojęcia o niczym.

Czuje sie stary wiedzac czym jest dyskietka, ale znalezc kogos kto nie wie czym jest wifi szacun dla nich. Koles w czapeczce spytany o imiona rodzicow mialby problem z odpowiedzia, ale moze lepiej dla mnich
Nie lubię oglądać tego gówna. Wole żyć we własnym, wyimaginowanym świecie, nie dopuszczając do siebie myśli, że gdzieś tam egzystują ameby intelektualne nie umiejące odpowiedzieć na podstawowe pytania.

Czy ten człowiek w końcu zacznie ćwiczyć nad sobą i przestanie zarażać resztę społeczeństwa tą wadą wymowy?
co to jest procesor?
"jestem na informatyce, powinnam wiedziec, ale moze byc trudno"
ja pierdziele :|
"jestem na informatyce, powinnam wiedziec, ale moze byc trudno"
ja pierdziele :|
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie