#neced - Uj🤬a misia pszczoła, o Ty k🤬o, misiu woła. Za me męki, za me bóle, rozp🤬olę wszystkie ule. Cały brzmi lepiej

podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Po c🤬j ten mosiek bierze się za takie rzeczy w ogóle? Chce wyjść na twardego czy co?
Niech c🤬ja wsadzi w mrowisko sobie jak lubi takie rzeczy.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Niech c🤬ja wsadzi w mrowisko sobie jak lubi takie rzeczy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Było jeszcze:
burza na morzu szalała
Pioun p🤬lnoł w szalupe
Dz🤬ka burty się trzymała
A bosman walił ją w dupe!
burza na morzu szalała
Pioun p🤬lnoł w szalupe
Dz🤬ka burty się trzymała
A bosman walił ją w dupe!
maxximal napisał/a:
Co to za ścierwo ? Na komara nie wygląda
Nazwane mrówką (samice je przypominają, bo nie mają skrzydeł), a tak naprawdę osa.
Angielska nazwa - cow-killer (podobno jacyś tam ludzie twierdzili, że ich jad może zabić krowę.
Po polsku "żronkowate", istnieje 9 gatunków z czego podobno u nas występuje 4.

Czy ja dobrze widzę, że gość golił ramiona? Co za p🤬da... albo p🤬dowata moda..
Gościowi polecam mrówki pociski , oraz od razu parę majtek na zmianę
podpis użytkownika
Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.
coś jak ten program z tym przygłupem co go zabiła płaszczka - "spójrzcie na tego aligatora. To najbardziej przej🤬y agresywny krwiożerczy gatunek na świecie. Śpi i nie zwraca na mnie uwagi. Pójdę go złapać za jaja i wsadzę mu palca do dupy".
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Nie debil tylko odkrywca. Jak Chagas płynął łodzią to też przeprowadzał eksperymenty gdzie jeden z ofcerów dał się ugryźć w palec przez pluskwiaka i potem umarł. Sam Chagas też robił różne dziwne rzeczy. Chorobę tę nazwano nazwiskiem Chagasa, więc może to jednak warto czasem zrobić coś "debilnego"
Gimbie
Gimbie
Szerszenia jak by c🤬jem wciągną to było by dobre... A tak to takie sobie...
Hose88 napisał/a:
#neced - Uj🤬a misia pszczoła, o Ty k🤬o, misiu woła. Za me męki, za me bóle, rozp🤬olę wszystkie ule. Cały brzmi lepiej
![]()
Nie jest cały. Na końcu musisz dodać:
Gdy to pszczółka usłyszała, jeszcze raz go uj🤬a.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever