👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a może, zamiast siedzieć i dać się aresztować za plucie na forum... zróbmy jakąś akcje ---> "lewacy i rząd na marsa"

@up
Dobre! Wystarczy, że sprzedamy butelki po tych naszych wszystkich piwach i będzie na solidną rakietę Ziemia-Mars. Jeden bilet, w jedną stronę.
Dobre! Wystarczy, że sprzedamy butelki po tych naszych wszystkich piwach i będzie na solidną rakietę Ziemia-Mars. Jeden bilet, w jedną stronę.

DonSalieri napisał/a:
a co to za marna podróbka Mariusza Maxa Kolonko? ?
![]()
nawet akcentuje na wzór Maxa![]()
To prędzej Max mógłby być podróbą jego, gdyż autor tego filmu posiada kanał na youtube od 22 czerwca 2010r - gdzie od początku wrzucał tego typu filmiki. Czyli przeszło 3 lata, zaś pierwszy film Maxa w znanym nam stylu wyszedł 9 listopada 2012r.
Nawiasem mówiąc ja nie widzę podobieństw.

gameboy008 napisał/a:
Ten debil próbuje udawać naszego Maxa!
Jakbyś poczytał komentarze to byś wiedział, że vlogi robiłem już ponad 2 lata temu, czyli przed MMK na yt. Natomiast porównywanie mnie jest idiotyczne bo przecież nigdy nie będę niczego robił na poziomie faceta, który w zawodzie jest dłużej niż ja żyję.
BTW kulturą osobistą nie grzeszysz. Ale rozumiem, że w Twoim rozumku jest miejsce tylko na przyswajanie informacji od jednego MMK.

LaudatorLibertatis, skoro to Ty, to dlaczego ktoś inny to wstawił zamiast Ciebie? Dziwne ziomuś, dziwne.
BTW. Mi to nie przypomina Maxa, a jeśli to własny materiał, to nawet gratulacje.

BTW. Mi to nie przypomina Maxa, a jeśli to własny materiał, to nawet gratulacje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie