Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mysz_Kamiki 2013-06-29, 13:56
MudPie napisał/a:

Milcz dziewko. Naucz się szacunku do mężczyzn... izba już wysprzątana ? Sobota jest porządki robić. Raz raz raz.

Konia uspokój Alfa-samcu...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 13:57
POLAK_nie_polaczek napisał/a:

LaudatorLibertatis, skoro to Ty, to dlaczego ktoś inny to wstawił zamiast Ciebie? Dziwne ziomuś, dziwne.

BTW. Mi to nie przypomina Maxa, a jeśli to własny materiał, to nawet gratulacje.

Raz wrzucałem swój materiał o możliwości orzekania przez polski sąd w oparciu o prawo szariatu, ale chyba lepiej unikać wrzucania własnych materiałów. Jeśli coś będzie dobre to ktoś i tak to prędzej, czy później wrzuci. A ja jestem tu średnio obiektywny i mogę uważać za ważne i ciekawe coś co w szerszym odczuciu takie nie będzie.
BTW możesz porównać datę powstania mojego konta z datą powstania i wrzucenia na sadistic.pl vloga "Damian do lasu", po którym zacząłem nagrywać.
Zgłoś
Prescot 2013-06-29, 14:02
Faszyzm nie polega na noszeniu koszulki ze swastyką..
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 14:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-06-29, 14:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 14:18
Popieram, swego czasu jak LL był jeszcze szczypiór o ile dobrze pamiętam była lekka spina polityczna z damianero który zresztą zachował się nie fair w dyskusji.
Zgłoś
sidian 2013-06-29, 14:22
Nie popieram nabijania się z przestępstw w internecie. Jeśli ktoś twierdzi, że propagowanie jakiejś ideologii (szkodliwej czy nie) w internecie jest nieskuteczne, to polecam arabską wiosnę ludów albo obecne zamieszki w Turcji. Wszystko się dzieje w internecie.

Jeśli zaś chodzi o sam "faszyzm", to faszyzm nie jest jednoznaczny ani jednoznacznie powiązany z rasizmem. Tak, w faszystowskich Niemczech narodowościowy charakter faszyzmu przekształcił się w rasizm, ale takie faszystowskie Włochy nie były jednoznacznie rasistowskie (aczkolwiek nacjonalistyczne jak najbardziej). Nie rozumiem więc w ogóle łączenia rasizmu z faszyzmem. Faszyzm jest niebezpieczny z zupełnie innego powodu - dlatego, że podporządkowuje jednostkę państwu. Jednostka nie ma żadnych praw, liczy się prawo i interes narodu. Jeśli w tym interesie jest poćwiartowanie żywcem jakiejś grupy jednostek, to według ideologii faszystowskiej nie ma w tym nic złego. Jako ideologia faszyzm przeciwstawia się głównie komunizmowi i liberalizmowi, a nie tolerancji dla innych nacji czy ras (chociaż jest to ważnym elementem większości nurtów liberalnych).

A jeśli chodzi o opiniotwórcze media, to niestety, ale tak jest w każdym kraju. Są lewicowe i prawicowe media i wszyscy wiedzą, że takie albo inne informacje podają "na swój sposób". Co ciekawe uważa się, że bardziej ordynarnie przekłamują prawicowcy (Fox) niż lewicowcy (CNN). Ci drudzy są z reguły subtelniejsi . Niemniej jednak, jak porówna się słowa kluczowe i konstrukcję podawanych informacji z w miarę bezstronnymi źródłami (Reuters), to widać jak na dłoni, że obie strony manipulują jak cholera .
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 14:25 3
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-06-29, 14:28
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 14:39 2
Zgłoś
sidian 2013-06-29, 14:44
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-06-29, 14:46
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 15:15
sidian napisał/a:

Nie popieram nabijania się z przestępstw w internecie. Jeśli ktoś twierdzi, że propagowanie jakiejś ideologii (szkodliwej czy nie) w internecie jest nieskuteczne, to polecam arabską wiosnę ludów albo obecne zamieszki w Turcji. Wszystko się dzieje w internecie.

Tylko, że od postępowania w prokuraturze do przestępstwa (prawomocnego skazania) jest dalek droga. A prokuratura ewidentnie tych nieistniejących przestępstw w necie szuka i przedstawia je później (te nie-przestępstwa) jako dowód na rzekomy rasizm i inne -izmy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 15:29
@LaudatorLibertatis, Komunistów w statystykach też nie widać, a gówna tego wszędzie Co oznacza że twój filmik niczego nie udowadnia. Faszyści też byli lewicowi, więc wybór między faszystami a komunistami to jak między dżumą a cholerą. Potrzeba nam zwyczajnej gospodarczej prawicy jak KNP
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 15:45
sanger napisał/a:

@LaudatorLibertatis, Komunistów w statystykach też nie widać, a gówna tego wszędzie Co oznacza że twój filmik niczego nie udowadnia. Faszyści też byli lewicowi, więc wybór między faszystami a komunistami to jak między dżumą a cholerą. Potrzeba nam zwyczajnej gospodarczej prawicy jak KNP

Ale mnie chodzi o to, że na podstawie takich głupot robi się poważne statystyki, które później są wykorzystywane w mediach i międzynarodowych raportach pisanych przez usłużnych idiotów z różnych polskich organizacji. Sam taki ostatnio widziałem. A co do tego co naszemu państwu teraz potrzeba to zgadzam się, że wyłączny nacisk powinien być ukierunkowany na gospodarkę, co zresztą w poprzednim vlogu mówię, trochę krytykując akcję z Baumanem. A może raczej wykazując jej bezcelowość.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem