👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Murzyna na bank, ci murzyni to tacy odpowiedniki narodowców-nic nie myślą.

S.T.U_Cummins napisał/a:
Murzyna na bank, ci murzyni to tacy odpowiedniki narodowców-nic nie myślą.
S.T.U_Cummins widocznie jesteś takim debilem że nawet narodowcy nie chcieli Ciebie przyjąć i płaczesz pod każdym tematem o narodowcach. Idz wylewać swoje żale na kwejku.
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!

Świat broni jak może gołębie przed śmiercią z rąk mniej wartościowych istot.
@Hoofner A co sam należysz do tej grupy? Weź popatrz na tych ćpunów bez ambicji i pomyśl że to Polscy patrioci.

@S.T.U_Cummins: patrz w jakich miejscach w Internetach marnujesz swój czas, przemyśl to i zrób coś ze swoim zyciem, ale sensownego.
PS: wrzuć to co zrobisz do odpowiedniego działu, wiesz gdzie.
PS: wrzuć to co zrobisz do odpowiedniego działu, wiesz gdzie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie