Gołębie zawsze sp🤬olą. Chyba że się jedzie bez intencji trafienia, to wtedy jakimś cudem zostają bardziej płaskie.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Murzyna na bank, ci murzyni to tacy odpowiedniki narodowców-nic nie myślą.
Na sadistic'u cała prawda !!!
podpis użytkownika
Boga nie maNa sadistic'u cała prawda !!!

S.T.U_Cummins napisał/a:
Murzyna na bank, ci murzyni to tacy odpowiedniki narodowców-nic nie myślą.
S.T.U_Cummins widocznie jesteś takim debilem że nawet narodowcy nie chcieli Ciebie przyjąć i płaczesz pod każdym tematem o narodowcach. Idz wylewać swoje żale na kwejku.
h🤬j mu w dupe i krzyżyk na droge
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!

Hoofner
pewnie dostał od któregoś wp🤬l za łażenie z h🤬jem na wierzchu i ma z tym problem
pewnie dostał od któregoś wp🤬l za łażenie z h🤬jem na wierzchu i ma z tym problem

Świat broni jak może gołębie przed śmiercią z rąk mniej wartościowych istot.
@Hoofner A co sam należysz do tej grupy? Weź popatrz na tych ćpunów bez ambicji i pomyśl że to Polscy patrioci.
Na sadistic'u cała prawda !!!
podpis użytkownika
Boga nie maNa sadistic'u cała prawda !!!

@S.T.U_Cummins: patrz w jakich miejscach w Internetach marnujesz swój czas, przemyśl to i zrób coś ze swoim zyciem, ale sensownego.
PS: wrzuć to co zrobisz do odpowiedniego działu, wiesz gdzie.
PS: wrzuć to co zrobisz do odpowiedniego działu, wiesz gdzie.

c🤬j że zcarny dobrze zrobił te j🤬e obsrańce budzą o 4 5 rano i gdakają na całe gardło a stare mochery chlebek im rzucają
tępić ścierwo ejdno abrdziej od drugiego !
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
tępić ścierwo ejdno abrdziej od drugiego !
podpis użytkownika
PodpisSpytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
"Gołębie zawsze sp🤬olą. Chyba że się jedzie bez intencji trafienia, to wtedy jakimś cudem zostają bardziej płaskie."
Nie zawsze. Kiedyś wracając z pracy widziałem jak z bocznej ulicy wyjeżdżający samochód rozjeżdża kilka gołębi. Z ciekawości podszedłem i zobaczyłem, że kilka ptaszłów jeszcze żyje z rozwalonymi brzuchami. Pomogłem im... Jakaś kobieta z ulicy zareagowała: "o Boże... co pan robi?" Niby jej wytłumaczyłem, że skraca, cierpienie, ale i tak patrzyła na mniej ak na kata.
Nie zawsze. Kiedyś wracając z pracy widziałem jak z bocznej ulicy wyjeżdżający samochód rozjeżdża kilka gołębi. Z ciekawości podszedłem i zobaczyłem, że kilka ptaszłów jeszcze żyje z rozwalonymi brzuchami. Pomogłem im... Jakaś kobieta z ulicy zareagowała: "o Boże... co pan robi?" Niby jej wytłumaczyłem, że skraca, cierpienie, ale i tak patrzyła na mniej ak na kata.