👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Patrząc z boku sytuacja z dziewczyna wygląda śmiesznie, ale film nagrany z odpowiedniej perspektywy i odpowiednio skorygowany będzie na pewno robił wrażenie. Dupa fajna co by nie mówić. Lansuje idealny świat szczupłych i ładnych ludzi, a banda dzieciaków w to wierzy. Biorą kredyty na drogie telefony i ubrania. Pieniądz jest w ruchu, na naiwności i głupocie zarabia kapitalizm.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Patrząc z boku sytuacja z dziewczyna wygląda śmiesznie, ale film nagrany z odpowiedniej perspektywy i odpowiednio skorygowany będzie na pewno robił wrażenie.
Ta własnie wrażenie zrobił większe ten dziadek udający ją ahahah ale to nie jego będą oglądać tylko głupie cipsko

mygyry napisał/a:
Zwracam jedynie uwagę, że poziom umysłowy jest wprost proporcjonalny do ludzi, którzy takie durne c**y oglądają i generują im zysk
Często są inne głupie c🤬y, żeby podpatrzec pomysł na pokazanie psiochy ... A samce chcą takie wyr🤬ac bo z nimi nie da się "kochać", "uprawiać seksu"... Te ameby się r🤬a
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie