📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Zwracam jedynie uwagę, że poziom umysłowy jest wprost proporcjonalny do ludzi, którzy takie durne c🤬y oglądają i generują im zysk
Jak widzę te tępy dupy na tym instcie to zawsze zdaję sobie sprawę jak nisko upadała już nasza cywilizacja.

Nie wiem co was to boli. Celebryci zawsze istnieli. Wcześniej rolę Instagramerów pełnili aktorzy. Aktorzy to ten sam poziom umysłu co instagramowe laski. Jakas różnica? Żadna. Jakos mnie to nie boli i miło oglądam profile insta lasek bez pienienia się że im z tego kasa leci. Dziewczyny są próżne ale taka ich natura i można je za to polubić i się o nie starać. Tak działa ewolucja, wytworzyła pewien stopień rywalizacji.
nano50 napisał/a:
Prostytutki też zarabiają więcej od nas
Do nich nawiązałem na końcu.

davvv1 napisał/a:
Jak widzę te tępy dupy na tym instcie to zawsze zdaję sobie sprawę jak nisko upadała już nasza cywilizacja.
Tępe dupy były zawsze. Podobnie jak baby z wąsami, dwugłowi bliźniacy, i cała masa innych dziwadeł. Teraz zamiast w cyrku siedzą sobie na jakichś portalach i uprawiają sobie prostytucje, sprzedając a to swoje myśli,a to wizerunek.
Nie kradną, dają rozrywkę chętnym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie