Miałem ostatnio przyjemność korzystać z usług pewnej linii lotniczej i oto jak wygląda instruktaż bezpieczeństwa na pokładzie.
Pomysł świetny, nie trzeba słuchać przynudzających stewardess.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie to słodkie

3:28 straconego czasu
Pedo Bear będzie zachwycony.
@xtraludek
"Pomysł świetny, nie trzeba słuchać przynudzających stewardess."
Jak dla mnie pedofilią trochę to zajeżdża. Jak te stewardessy udzielają instruktarzu i mówią to mi pała staje, a ty mówisz ze one są nudne?
@czarnyrlz
jak ci staje na widok ubranej po szyje babki to twój problem....
konto usunięte
2010-09-30, 0:26
@xtraludek
przynajmniej nie na widok dzieci, lecz się Kamil lecz
hmm skoro jak to autor napisał cytuje: "Miałem ostatnio przyjemność korzystać z usług pewnej linii lotniczej ..." to w moim rozumowaniu koleś ma nie więcej jak 10 lat życia za sobą, a to już uwłacza temu portalowi... przykro mi, ale już wcześniej napisałem, ze ten portal schodzi na psy... [przez takich małoletnich użytkowników]
konto usunięte
2010-10-05, 13:30
konto usunięte
2010-10-05, 14:33
Mi się podobało! A dziećmi zajmę się później...
myslalem ze ten chlopczyk co demonstrowal zapiecie pasow wysadzi sie na koniec filmiku
yyy jak to to się dostało na główną?
co to robi na głównej? Jak wrzucę reklamę pieluch też dostanę piwska?