Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
instrukcja obalenia premiera
bonio89 • 2012-01-27, 16:50

OBYWATELE I OBYWATELKI przedstawiam instrukcję obalenia Kancelarii Premiera (przynajmniej na fb)
Krok 1: szukamy: Kancelaria Premiera
Krok 2: klikamy: Zgłoś: Strona
Krok 3: wybieramy cokolwiek .... reszta już jest prosta.

Przy dużej ilości skarg z automatu strona dostaje ograniczenie dostępu do niektórych funkcji na 7 dni, po kolejnych skargach na 14 ... jeśli to nie pomaga jest blokowana

Życzę miłej zabawy
Zgłoś
J................o 2012-01-29, 10:23
@up
To samo - napisałbym coś, w czym się już przyłozyłem do buntu, ale że acta, to nie napiszę, bo mnie namierzą i tyle się pobuntuję. ^^
Zgłoś
m................i 2012-01-29, 10:40
specjalnie założyłem konto, żeby dać Piwo, całkiem dobry pomysł
Zgłoś
N................y 2012-01-29, 11:31 2
wszyscy tacy pomysłowi, a jak co do czego to i tak głosują na PO
Zgłoś
sveq 2012-01-29, 13:50 6
Dokładnie k🤬a, mówiłem nie głosujcie na rudego oszusta, ale nie k🤬a, bo Jareczek gorszy więc dajmy się w dupe r🤬ać przez kolejne 4 lata. Rudy wyr🤬ał was po raz kolejny w dupsko już 1 dnia po wyborach. Chyba obiecał, że zmieni ministrów czy coś takiego, ale nie pamiętam.

I wiecie co jest najgorsze? Że znowu bydło niedorozwinięte zagłosuje na PO. Bo jak to pierwszą damą może być kot? Nosz k🤬a mać ale argument. Lepiej dać się okradać codziennie.

JKM!!!

podpis użytkownika

Zgłoś
PitekMl 2012-01-30, 0:07
lesiot napisał/a:

Zajebiści jesteście... po czymś takim Polska z pewnością odżyje, benzyna stanieje, płace wzrosną...
Debila k🤬a, właśnie tacy debile z takim pomysłami są gorsi dla tego narodu niż najgorszy premier.

Nie k🤬a, mamy się uśmiechać i tak japońce opowiadać jaki to nasz wódz zajebisty nie jest...
Zgłoś
s................2 2012-01-30, 19:46
proponuje wybrać opcję "przemoc lub krzywdzące zachowanie" i po kliknięciu wybrać "kradzież lub wandalizm" adekwatne do tego co dzieje się w kancelarii premiera... żałosne. nienawidzę polityków kretynów!
Zgłoś