OBYWATELE I OBYWATELKI przedstawiam instrukcję obalenia Kancelarii Premiera (przynajmniej na fb)
Krok 1: szukamy: Kancelaria Premiera
Krok 2: klikamy: Zgłoś: Strona
Krok 3: wybieramy cokolwiek .... reszta już jest prosta.
Przy dużej ilości skarg z automatu strona dostaje ograniczenie dostępu do niektórych funkcji na 7 dni, po kolejnych skargach na 14 ... jeśli to nie pomaga jest blokowana
Życzę miłej zabawy
Tak kolego wszyscy są szczęśliwi tylko gówno na obrazku widać.
podpis użytkownika
Bądz prawdziwy doceń prostote bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem
K................k
2012-01-27, 22:46
@up
Dlatego właśnie, kolego, kolega wyłuszczył koledze wszystko krok po kroku. Jak kolega koledze.
siba
2012-01-28, 0:25
i tym oto sposobem zostałem trollem
wybrałem prawdziwy powód czyli - Spam i oszustwo
Mój pomysł, który się rozprzestrzenił po innych portalach...
S................k
2012-01-29, 3:10
sobanek napisał/a:
Mój pomysł, który się rozprzestrzenił po innych portalach...
Ale jesteś super, wklej nam swój profil na fb abyśmy mogli Cię się odwdzięczyć
Szkoda, że macie jaja tylko w taki sposób się władzy przeciwstawiać. Poburczą, poklikają, po kilku dniach zapomną, a ta menda i tak dalej będzie swoje robić.
a weź s...
wielki k🤬a bunt na facebooku.
b................c
2012-01-29, 4:22
@up, o widzę ze kolega wyżej to prawdziwy wojownik, w tym tygodniu szykujesz zamach ? uprzedź nas wcześniej a włączymy jakiś kanał informacyjny. Mimo ze jestem całkowicie heteroseksualny zastanawiam się jak wielkie są twoje jaja, ponieważ robisz dokładnie to samo co tak demonstracyjnie krytykujesz- krzyczysz, wk🤬iasz się , stukniesz w klawiaturkę, klikniesz ze dwa razy ale poza wielkiego obrońcy odegrana wzorowo.
c🤬ja to działa, ja tak zrobiłem i założe się, że jeszcze tysiąc innych i co?
Nic
Zajebiści jesteście... po czymś takim Polska z pewnością odżyje, benzyna stanieje, płace wzrosną...
Debila k🤬a, właśnie tacy debile z takim pomysłami są gorsi dla tego narodu niż najgorszy premier.
Z................1
2012-01-29, 9:37
@up
Najlepiej siedziec na dupie i nic nie robic, tylko narzekac! A takto chociarz sobie poklikam na fejsie!
Z checia bym go potyral tylko nie mam konta na fb .. i nawet na nk
@aargh to ty typie tak na prawde nie istniejesz