OBYWATELE I OBYWATELKI przedstawiam instrukcję obalenia Kancelarii Premiera (przynajmniej na fb)
Krok 1: szukamy: Kancelaria Premiera
Krok 2: klikamy: Zgłoś: Strona
Krok 3: wybieramy cokolwiek .... reszta już jest prosta.
Przy dużej ilości skarg z automatu strona dostaje ograniczenie dostępu do niektórych funkcji na 7 dni, po kolejnych skargach na 14 ... jeśli to nie pomaga jest blokowana
Życzę miłej zabawy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak kolego wszyscy są szczęśliwi tylko gówno na obrazku widać.
konto usunięte
2012-01-27, 22:46
@up
Dlatego właśnie, kolego, kolega wyłuszczył koledze wszystko krok po kroku. Jak kolega koledze.
siba
2012-01-28, 0:25
@upup
Ale z was koledzy.
i tym oto sposobem zostałem trollem
wybrałem prawdziwy powód czyli - Spam i oszustwo
Mój pomysł, który się rozprzestrzenił po innych portalach...
konto usunięte
2012-01-29, 3:10
sobanek napisał/a:
Mój pomysł, który się rozprzestrzenił po innych portalach...
Ale jesteś super, wklej nam swój profil na fb abyśmy mogli Cię się odwdzięczyć
Szkoda, że macie jaja tylko w taki sposób się władzy przeciwstawiać. Poburczą, poklikają, po kilku dniach zapomną, a ta menda i tak dalej będzie swoje robić.
konto usunięte
2012-01-29, 4:22
konto usunięte
2012-01-29, 9:37
@up
Najlepiej siedziec na dupie i nic nie robic, tylko narzekac! A takto chociarz sobie poklikam na fejsie!
Z checia bym go potyral tylko nie mam konta na fb .. i nawet na nk
@aargh to ty typie tak na prawde nie istniejesz