👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takiego "szlaufa" to można np. wyr🤬ać

po co na języku, mogła sobie na czole wytatuować
było by widać z daleka
było by widać z daleka

iggiamakim napisał/a:
Ty sam jesteś jak szlauf!!! Szlauch się mówi !!!
W niemieckojęzycznych regionach tak zostało, a bralczyki uważają to za poprawne. Szlauf to nie tylko regionalizm, ale antygermański wyraz

Jeszcze celebrytka zostanie tak jak ta co się chwaliła, ze op🤬lala murzynskie c🤬je w autobusie haha
Cytat:
W Biblii, opisuje się, że Bóg zniszczył Sodomę i Gomorę ze względu na ich grzechy i deprawację. Biblia, szczególnie Księga Rodzaju (Rdz 18-19), relacjonuje historię, w której aniołowie odwiedzają Abrahama i oznajmiają mu, że zamierzają sprawdzić, czy Sodoma i Gomora są tak grzeszne, jak doniesiono. Abraham próbuje negocjować z Bogiem, pytając, czy Bóg zniszczy miasto, jeśli znajdzie tam nawet kilku sprawiedliwych. Ostatecznie jednak Sodoma i Gomora zostają zniszczone deszczem siarki i ognia jako akt Bożej kary za grzechy ich mieszkańców.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Martyna666 napisał/a:
ta dziewczyna z pewnością nie miała ojca...
Miała, Twojego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie