👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Kominek1993 - Kiedy zobaczysz jak ludzie nie potrafią jeździć autem i porównasz jaki prosty jest w Polsce dostęp do pojazdów mechanicznych, to Ci rozsadzi mózg.

plnlbrt napisał/a:
koles co ty bredzisz swobodny dostep do broni jest potrzebny bo bron np w Polsce maja tylko ci ktorzy jej miec nie powinni jak cie napadnie typek z klamka ciekawe czym sie obronisz
Ale w Polsce broń jest ogólnodostępna.....
Film tak stary jak dyskietka 3,5 cala.
Debil chciał robić popisówę i się zesrał.
Lufa załadowanej broni zawsze powinna być skierowana w stronę celu - w przypadku strzelnicy w stronę kulochwytu. (bo są na strzelnicy jak mniemam)
Ale kowboj to kowboj i wyszedł na ćwoka
Debil chciał robić popisówę i się zesrał.
Lufa załadowanej broni zawsze powinna być skierowana w stronę celu - w przypadku strzelnicy w stronę kulochwytu. (bo są na strzelnicy jak mniemam)
Ale kowboj to kowboj i wyszedł na ćwoka

Nie rozumiem jak można być tak nieodpowiedzialnym. Tłumaczenie ludziom, którzy zapewne jeszcze nie strzelali, postawy strzeleckiej z naładowaną bronią, świadczy raczej o tym że instruktor popadł już chyba w rutynę. Mam nadzieję, że otrzymał skuteczną naukę na przyszłość. Nie dziwie się że są takie a nie inne przepisy w strzelectwie, przynajmniej w Polsce.
bizek92 napisał/a:
Nie rozumiem jak można być tak nieodpowiedzialnym. Tłumaczenie ludziom, którzy zapewne jeszcze nie strzelali, postawy strzeleckiej z naładowaną bronią, świadczy raczej o tym że instruktor popadł już chyba w rutynę. Mam nadzieję, że otrzymał skuteczną naukę na przyszłość. Nie dziwie się że są takie a nie inne przepisy w strzelectwie, przynajmniej w Polsce.
rutyna zabija

juz nie dlugo na hardzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie