Komuś kierownica w dłoniach wyraźnie nie leży
Konto usunięte
2010-01-05, 15:48
Liczyłem na jakąś pocierkę chociaż
Konto usunięte
2010-01-05, 15:48
Może taki naj🤬y kursant?
A może on po prostu ustępował temu z tyłu żeby go ominął .. ;/
przecież taki człowiek powinien przejśc egzamin wewnetrzny. Jak można takiego 'kierowcę' wypuścić na ulice?
moze zasypial za kierownica?
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
ferro -> są różne szkoły jazdy, niektórzy wpierw są "rzucani na głęboką miejską wodę" a potem dopiero uczą się luku na placu
a w ogóle to się kursant wziął sobie do serca trzymanie się prawej strony
@up ale tak mi sie wydaje, że zgodnie z prawem najpierw trzeba przejść taki wewnętrzny test, zanim wyjedzie sie na ulice, ale nic sobie nie dam za to uciąć ;P
Konto usunięte
2010-01-05, 16:11
@ferro
tak, ale wewnetrzny test tylko z teorii, pierwsza lekcja za kolkiem moze byc juz na ulicy.
@up mozliwe

chociaz w tych szkołach co znam, to najpierw trzeba pokazać jak sie jeździ na placu
Konto usunięte
2010-01-05, 16:19
ferro napisał/a:
mozliwe
Nie możliwe, tylko tak właśnie jest.
Konto usunięte
2010-01-05, 16:31
ogólnie filmik c🤬jnia bo takie coś to ja widzę na co dzien, bardziej żałosny jest dla mnie stan naszych dróg o czym świadczą dziwne wstrząsy podczas filmowania :O
Konto usunięte
2010-01-05, 17:14
Początki zawsze są trudne. W tym przypadku są one nieco trudniejsze
Hm , oglądam , oglądam aż mi się w głowie zakręciło - patrze się przez okno a tam czerwona elka
A Wy się k🤬a wszyscy Hołowczycami urodziliście. Połowa z komentujących pewnie jedyna kierownicę jaką trzymała w życiu to uchwyty do taczki lub pedalskiego skutera. Każdy się kiedyś uczył i po to są szkoły jazdy żeby się nauczyć ...