👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Najczęściej skonfiskowana broń poddawana jest utylizacji. Okazuje się jednak, że z takiego materiału można zrobić również inne rzeczy. Wystarczy odrobina fantazji. Artyści z meksykańskiego miasta Ciudad Juárez, pod dowództwem Pedro Reyesa, zbudowali instrumenty z resztek broni. Do stworzenia tej wystrzałowej orkiestry zużyto elementy z 6700 sztuk rozmaitego uzbrojenia.
Instrumentami stały się najróżniejsze modele pistoletów, shotgunów, a nawet broni automatycznej. Przy tego rodzaju materiałach trudno o zachowanie stuprocentowego strojenia, jednak muzyka z nich wydobywana prezentuje się bardzo obiecująco.
Źródło: geekweek.com
Instrumentami stały się najróżniejsze modele pistoletów, shotgunów, a nawet broni automatycznej. Przy tego rodzaju materiałach trudno o zachowanie stuprocentowego strojenia, jednak muzyka z nich wydobywana prezentuje się bardzo obiecująco.

Źródło: geekweek.com
podpis użytkownika
Emerytowany saren
Rzuciwszy ledwie okiem na dwa pierwsze zdjęcia, myślałem, że ów instrument wykonany jest z czołgowej gąsienicy.

Marnotrawstwo. Tyle ode mnie. Te narzędzia i tak mają swoje lepsze zastosowanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie