Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Instynkt
nowynick • 2016-04-29, 17:30
Co robi kobieta której odeszły wody plodowe:
A) dzwoni po pogotowie
B) leży i narzeka na skurcze
C) łapie za mopa i sprząta

C z obserwacji własnej

PS przemycam tym tematem info ze doczekałem się drugiego potomka
Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-29, 17:36 92
Czyli 500+ już Twoje cwaniaczku
Zgłoś
nowynick 2016-04-29, 18:30 9
ulthart napisał/a:

Czyli 500+ już Twoje cwaniaczku [/quote

Tak, teraz będę pił wódkę na Wasz koszt taki skutek uboczny reform pisu. Przyzwyczajajcie się

Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-29, 18:36 2
jak jej odeszły wody to musi wejść szybko do lodówki bo płód zgnije.najlepiej zamrozić-hortex mówi w swoich reklamach warzyw że mrożenie pozwala utrzymać świeżość do 6 miesięcy.
Zgłoś
nowynick 2016-04-29, 18:52 1
Up
Teraz mi mówisz? Zgarnalbym 500 plus i nie musiał tego jazgotu słuchać...
Zgłoś
Arathnmor 2016-04-29, 19:52 3
Niech Ci noce krótkie będą.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
~DMT 2016-04-29, 21:45 2
nowynick napisał/a:

Tak, teraz będę pił wódkę na Wasz koszt taki skutek uboczny reform pisu. Przyzwyczajajcie się

To tylko uświadamia, jak bardzo zj🤬ym systemem jest pseudo-demokracja. Nie będę rozwijał wypowiedzi, bo jest to off top, ale każdy kto ma choć trochę oleju w głowie wie o co mi chodzi. Napiszę to jescze raz:

Polska potrzebuje MĄDREGO, jeszcze raz powtarzam, M Ą D R E G O i sprawiedliwego Króla.

Uprzedzając jakieś c🤬jowe komentarze:

Na pewno, nikogo z obecnej seny politycznej (jak leci, bez wyjątków), ani żadnego z ich popleczników.

A co do tematu: Przypilnowałeś żeby małżę dobrze zeszyli?

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
4x4offroad 2016-04-29, 21:57 1
no to gratulacje

podpis użytkownika

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-29, 22:35 1
@MaszAyahuaskę
To nie kwesta demokracji tylko modelu państwa opiekuńczego.

@autor
Gratuluję dobrze wychowanej żony i świetnej roboty przy potomku oby był zdrowy i nigdy nie pojawił się na hardzie.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-29, 22:37 1
@nepster żartujesz sobie? chce widzieć filmik z tego porodu na hardzie
Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-29, 22:51
4x4offroad napisał/a:

no to gratulacje

Dziękuję
ukryta treść
Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-29, 22:51 16
nowynick napisał/a:

PS przemycam tym tematem info ze doczekałem się drugiego potomka

Pozdrów ojca Twojego dziecka!
Zgłoś
p0lybius 2016-04-29, 22:53 3
@nepster

Teoretycznie tak, ale w demokracji głównym sposobem zdobycia władzy jest przypodobanie się obywatelom, a temu służy właśnie model państwa opiekuńczego.

A król też c🤬ja da, bo przecież nikt mu nie da władzy absolutnej ,tylko w przypadku restauracji królestwa polskiego, będzie jakiś pajac któremu będziemy opłacali życie i edukacje dzieci czy emeryturkę, fajny pałac i ochronę, a jego zadaniem będzie przypinanie medalików i składanie życzeń świątecznych dla obywateli - czytaj: kalka Wielkiej Brytanii.

Jeżeli absolutyzm oświecony czy też monarchia konstytucyjna z silną i realną władzą króla to tak, a jak copypasty Hiszpanii, Belgii czy UK to raczej se serdecznie podziękuje.

A nowynick z tego co kojarzę to chyba lewak, ale gratulacje się należą, co nie. Nie ma tylko info, czy obawiasz się w przyszłości o skończenie pacholęcia jak na temacie powyżej, tj "Panie profesorze, pan mi to jeszcze wytłumaczy", czy może płeć jest prawidłowa i jest bezpiecznie.
"
Zgłoś
The_Generat 2016-04-29, 23:00 6
nie król jest potrzebny tylko dyktator, który zrobi opcję zero

przywróci karę śmierci
jednym z przewinień podpadających pod KS musi być zdrada określona jako "calowe działanie na szkodę Polski i Polaków"

po czym delegalizacja partii politycznych

wybranie 3 najbardziej antypolskich ustaw, przykładowo - 1066, kradzież z ofe i zwiększenie wieku emerytalnego

każdy kto głosował za więcej niż jedna z nich (zakładamy, że raz się mogło zdarzyć, pomyłka, był chory, ktoś z kolegów za posła zagłosował) KS za zdradę i nie ma że k🤬a prawo nie działa wstecz skoro sami zrobili ustawę o wieku emerytalnym gdzie to prawo zadziałało wstecz

do piachu sk🤬ysynów
Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-29, 23:49 6
Aż mi się suchar przypomniał.

- Po co kobiecie o dwa zwoje mózgowe więcej niż u konia?
- Żeby nie piła wody z wiadra przy myciu podłogi.

Ba dum tsst!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie