Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:10
Kakutniaczek 2012-12-26, 15:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pastuch z Pakistanu 2012-12-26, 15:11 1
Achtung, narkopropaganda!
Zgłoś
konwas88 2012-12-26, 15:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kakutniaczek 2012-12-26, 15:21 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:22 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:23
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:24
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:27
@grubskee
Cytat:

Zamiast utrzymywać przemysł farmaceutyczny kupując 8 opakowań leków miesięcznie na starość powinniśmy się leczyć tanio i naturalnie!!!

Jak nazywa się medycyna naturalna, która działa?

Medycyna... ;***
Zgłoś
konwas88 2012-12-26, 15:28 1
@socjalmmv
pokaż mi gdzie napisałem że wóda jest spoko? no właśnie, więc nastepnym razem zęby na baczność jak do mnie piszesz marnoto
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:30 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:38 3
Zgłoś
WIEWIORa 2012-12-26, 15:38
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:41 1
Też kiedyś byłem wielkim zwolennikiem marihuany póki nie zaczęło mi się po niej mieszać w głowie - jakieś lęki, fobie, duszności, odrealnienie i tym podobne schizy. Dzisiaj żeby jako tako normalnie funkcjonować muszę cały czas jechać na antydepresantach. Jakbym mógł cofnąć czas o 10 lat to nigdy bym tego syfu nie dotknął.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:46 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:53 3
To może ja się wypowiem jako doświadczony palacz, miałem okres w życiu gdy palilem blanty codziennie (przez 2 lata bez przerwy), juz nie wspominam pieniędzy ktore przepalilem, ale co ważne przez te 2 lata prawie nic nie zrobiłem z swoim życiem, marry jest fajna od czasu do czasu (raz na 2 tygodnie czy nawet na miesiąc) ale w innym przypadku totalnie uwstecznia i zabija motywację, do tego na większość osób działa tak jak by sobie mózg wyciągneli z głowy i odstawili do kieszeni... (tak widzą palących ludzie który nie palą). To czy ktoś zachoruje na schizofremie czy przejdzie na twarde narkotyki jest bez związku z marry, tak samo jak by mówić że oddychanie powoduje śmierć ( bo każdy kto umarł kiedyś oddychał). Dyskusja zioło vs alko jest totalnie bez sensu jedno jest dla jednych lepsze dla innych gorsze tak zawsze było i będzie dlatego mamy różne ugrupowania społeczne, to tak jak dyskusja jaki kolor jest ładniejszy... Generalnie odradzam palenie, szczególnie jeśli nie masz 20+ lat i wyrobionego charakteru (nie wiem czy ktoś robił takie badania ale ja zauważyłem pewne zmiany w zachowaniu).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem