Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:48
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
air_jordan_show 2012-12-26, 15:53 3
weźcie już tego bloodwar i innych pseudo znawców-jak można być tak skończonym debilem żeby podważać wieloletnie badania lekarzy i wciskać swoje anty teorie z ciemnogrodu
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 15:56 1
@Taifun Akurat tu Cię zaskoczę bo jarałem praktycznie samą maturkę z szafy od kolegi. Szczerze mówiąc to pod koniec mojej przygody z tą używką już gorsze schizy miałem właśnie po naturce niż chemikach (sic!). A dzisiaj siedzę w pokoju i zamiast cieszyć się świętami to się czegoś boję i nawet nie wiem czego. Marihuana nieważne czy naturalna czy nie, u niektórych bardziej podatnych osób miesza w głowie i to jest fakt. Według jakichś tram badań marihuana jest jednym z największych katalizatorów uaktywniających schizofrenie.
Zgłoś
Cyco 2012-12-26, 16:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kurczasty 2012-12-26, 16:06 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 16:10 3
@amsterdream, palę od ponad 4 lat i w tym czasie ani razu nie byłem chory, każde przeziębienie zeszło po zapaleniu. Bywało, że paliliśmy bardzo dużo. Obecnie mam pracę, samochód ogólnie nie narzekam i nie czuję żadnych złych skutków a co najważniejsze tylko pozytywy. Oczywiście nie jestem za paleniem dzień w dzień bo to jest już chore. Myślcie sobie co chcecie ale ja nie zmienie swojego zdania.
I tak na marginesie nie jest powiedziane, że Twoje chore jazdy wzięły się własnie od palenia.
Zdrowia życzę
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 16:10 2
Ludzie, to czy sięgniesz po mocniejsze narkotyki to tylko kwestia twojej ochoty. Są ludzie, którzy piją tylko piwo i są ludzie którzy tylko jarają trawę. Jeżeli będziesz chciał to sięgniesz po mocniejsze drugi czy nie daj dopalacze. Każdy ma swój rozum...
Zgłoś
Gl0BaL 2012-12-26, 16:14 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 16:35
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 16:36
@Bloodwar - Taa, jasne. Znam b. dużo osób co jarają i mają się dobrze. Nie wierze ci, że aż tylu twoich znajomych nie żyje lub są w wariatkowie o.O Nie zmyślaj.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 16:41 1
Dobra dobra, nie popadajmy ze skrajności w skrajność, wszystko jest dla ludzi i to dawka czyni truciznę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 16:43
Zgłoś
Cossmos 2012-12-26, 16:57
Zgłoś
MaVskY 2012-12-26, 16:57 2
bloodwar napisał/a:

Ta ta, marihuana cudownym lekiem na całe zło tego świata... Zrozumcie debile, że marihuana w celach "leczniczych" przypisywana jest TYLKO I WYŁĄCZNIE jako uśmierzacz bólu dla osob, które znajdują się w terminalnych stanach raka i innych chorób (którym już i tak nic nie pomoże), jako alternatywa dla mocniejszej morfiny, ona nie "leczy" tylko pozawala zapomnieć na chwilę o bólu! Z moich znajomych którzy nie potrafili zauwazyć, że są uzależnieni od tego narkotyku dwóch poszło w twarde i znikneło ze społeczeństwa, dwóch dostało schizów (jeden siedzi w psychuszce, drugi do końca zycia będzie musiał jechać na lekach żeby jako-tako funkcjonowac) a jeden strzelił sobie samobója. Marihuana owszem, może być legalna ale tylko jako "zabawka" wydawana na "kartki" - raz w tygodniu przychodzisz z dowodem osobistym do dyskoteki/klubu, barman odznacza że dzisiaj brałeś już swoją dawkę, zapalasz sobie jednego-dwa blanty i tyle, resztę tygodnia musisz być "czysty", jeżeli każdy dzień zaczynasz od blanta - jesteś takim samym uzależnionym ćpunem jak śmierdzący monarowcy żebrzący na dworcu o drobne na kolejną sztrykawkę kompotu! A dzieci palące zioło to już w ogóle paranoja jakaś, gimbusiarnia powinna mieć zakaz dotykania się do zielska!

Jak można być tak głupim. Jesteś tak głupi jak cały ten rząd. Człowieku to jest potwierdzone laboratoryjnie . Nie pale tego bo nie chce. A żę ktoś potwierdził to że neutralizuje komórki rakowe to tak jest. A gimbusiarnia to ty sam pewnie, albo jesteś starą gwardią która ćpała amfe z aptek gdzie kilkadziesiąt lat temu można było w owej aptece ją kupić. Kto pali to i tak pali i co? Ktoś umarł z tego powodu? Pokaż mi jedną osobę która umarła z powodu palenia blanta?! No ale nie taki jak Ty może wypić sobie piwko i zapalić papierosa. A każdy doskonale wie o tym że alkohol i papierosi zabijają codziennie ludzi, ale nie stary gimbus musiał się wypowiedzieć nie mając na ten temat zielonego pojęcia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 16:58 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 17:03 4
Palenie Marihuany nie wpływa negatywnie na wasz mózg , jak ktoś był debilem zawsze nim będzie, Mam takiego znajomego który właśnie jest wstydem dla ludzi normalnych palących. Jeździ bmw "bez tłumika" każdy zakręt strzał ze sprzęgła , zachowuje się jak idiota i zawsze taki był od jakiegoś czasu pali marie i się strasznie tym chwali , ale to że jest debilem i będzie za rok brał kwasa i zabijał ludzi czy kradł to inna bajka.

Uzależnia tak samo jak walenie konia , czy picie mięty , jeżeli codziennie walisz konia to się przyzwyczaisz i jak tego nie robisz to zaczynasz o tym myśleć " bo się przyzwyczaiłeś"

Nigdy ale to przenigdy nie pomyślałem żeby kogoś skrzywdzić albo zrobić coś czego bym żałował , po marihuanie , a po alko niestety miałem takie sytuacje.

Marihuana wyleczyła mnie z papierosów. Już nie palę , w najgorszym wypadku po piwku z znajomymi którzy palą.

No i na koniec , moje stresujące życie kończy się własnie na skończeniu pracy i zapaleniu z znajomymi gibona , jestem pewny że mniej mi to szkodzi niż kilkanaście godzin stresu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem