Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar 2012-12-26, 17:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 17:15 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 17:17
kto słuchał Bodka ?
Zgłoś
Cyrk 2012-12-26, 17:18 1
Co za stek bzdur. Obstawiam, że dokument sponsorowany przez przeciwników marihuany, żeby ośmieszyć zalegalizowanie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 17:21 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 17:26 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 17:30 1
Każdy, kto postuluje aby coś było wydawane "na kartki" i przez kogoś kontrolowane, powinien się dobrze zastanowić co bredzi. Naprawdę straszne jest to, że po tym wszystkim przez co w swojej historii przeszli Polacy istnieją jednostki, którym chodzą po głowie takie komunistyczne rozwiązania. To wszystko pomijając w ogóle czego ta kontrola miała by dotyczyć, no może poza bronią.
Zgłoś
macko3339 2012-12-26, 17:32 3
Zgłoś
Сусанна 2012-12-26, 17:37 2
Zostawcie bloodwara w spokoju chlopak mówi prawde i piwko mu za to
Sorry ale żal mi kiedy patrze na naćpanych rówieśników, jeden kolega nawet ma dziury w głowie (wgl nie da się z typem pogadać ) Sama spróbowałam zapalić, po co to komu. Mam nadzieje, że rząd nie zalegalizuje tego gówno. Tak rzekłam AMEN
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 17:45 1
Zgłoś
Stew 2012-12-26, 17:46 1
Zgłoś
macko3339 2012-12-26, 17:47 1
@Сусанна ale powiedz mi, kto ci dal prawo zeby zabranic ludzim czego kolwiek ? Ty dalas im zycie ? Utrzymujesz ich ?( Jesli pracujesz to w pewnym sensie tak ) Fatkycznie moze Ci byc przykro ze twoi znajomi moga sie stoczyc lecz jezeli chcesz im pomuc to znimi pogdadaj czy cos a nie mam nadzieje ze rzad wszystkiego zabroni i uzna za nielegalne. "po co to komu" a mi np. lubie sobie zapalic nawet 4 jointy dziennie a jak mi braknie na towar to w kredo brac i co komu do tego ? Moje zycie moja sprawa co jem, pale itp.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 17:50
@Stew, Zgadzam się z Tobą. Tylko, że według mnie można sobie spokojnie i bez stresu zapalić co tydzień. Nie ma lepszego relaksu po całym tygodniu w pracy
Zgłoś
soadfan 2012-12-26, 18:05
bloodwar napisał/a:

Marihuana owszem, może być legalna ale tylko jako "zabawka" wydawana na "kartki" - raz w tygodniu przychodzisz z dowodem osobistym do dyskoteki/klubu, barman odznacza że dzisiaj brałeś już swoją dawkę, zapalasz sobie jednego-dwa blanty i tyle, resztę tygodnia musisz być "czysty"

Aj ti-ti komuszku
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-26, 18:15 1
A teraz wszyscy, jak jeden mąż, puśćcie sobie ten filmik jeszcze raz i jeżeli nie rozumiecie po angielsku, to przeczytajcie sobie - "pochodna konopii, cannabidial, która nie jest halucynogenna może zatrzymać postęp utraty pamięci w chorobie Alzheimera".
Kłóćcie się dalej o zbawiennych skutkach palenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem