Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uśpić sk🤬ysyna przy pomocy wstrzyknięcia roztopionego ołowiu do dupy. A psa na smalec.
Mudzilla mogła tego psiaka dobrze udusić tym łańcuchem ale wolała być pogryziona
Cezzar napisał/a:
Za pogryzienie cz🤬cha zawsze piwo
Bonus bo to muslimski murzyn, więc dwa piwka dla psa

Cezzar napisał/a:
Za pogryzienie cz🤬cha zawsze piwo
Tak, tylko teraz psa trzeba uśpić, bo nie wiadomo co złapał.
Piesek wie kogo ma gryzc fekalnoskorego pewnego gwalciciela i morderca a nie chwila lekarza lub inzyniera*

Powinni uśpić to gówno wiecznie agresywne drze morde sra gdzie popadnie a pies zachował się wzorowo tylko mam nadzieje że nic nie załapał od tego ścierwa
Tak jak nie lubię psów tak tutaj muszę przyznać mu rację. Na dodatek chyba to kara za molestowanie dzieci.