W poczekalni w szpitalu siedzi kilku facetów, nagle w progu gabinetu staje doktor i mówi:
-Ten który ma IQ powyżej 140, proszę do gabinetu.
Wstał pierwszy facet, wszedł, po 10 minutach sytuacja się powtarza:
-Ten który ma IQ powyżej 100, proszę do gabinetu.
Mija kolejne 10 minut:
-Ten który ma IQ powyżej 50, do gabinetu. Ci którzy mają mniej, czekają.
Zostało tylko dwóch facetów, niezręczna cisza, ale jeden zdecydował się zagaić:
-Pan też głosował na Platformę?
-Nie, ja na PiS.
podpis użytkownika
KABUM!
a................t
2014-03-11, 17:40
To przecież na jedno wychodzi... idiotyzm wg Einsteina: „Robienie tej samej rzeczy tak samo po raz kolejny, spodziewając się innego wyniku” . Ludzie od 25 lat glosują na tych samych polityków i spodziewają się innych rezultatów - to jest idiotyzm.
Inteligentne to jest za każdym razem głosować na daną partię, następnie zwycięstwo jej - a później wyzywać się od głąbów nawzajem. Bo w końcu nikt k🤬a nie głosował a jakimś cudem wygrała. I tak z każdą władzą.
Ja p🤬le.
@
alchemsit,
Vaas z Far Cry 3 też tak mówił.
I................r
2014-03-11, 18:03
@alchsemit
Każdy cytat w internecie jest prawdziwy ~ Zygmunt III Waza
p................a
2014-03-11, 18:05
-No co pan?! Jestem wyborcą Twojego H🤬ja!
S................l
2014-03-11, 19:02
Ten dowcip powinien mieć co najmniej 1000 piw
Spoko spoko, JKM dostanie 95% głosów jak tylko jego elektorat osiągnie pełnoletność.
O ile do tego czasu nie zmienią poglądów.
trololo iks de
POPISowyNumer napisał/a:
-Nie, ja na PiS.
Genialne! Teraz wiemy kto głosował na PO
T................e
2014-03-11, 20:56
To na kogo głosują teraz inteligentni?
Towellie napisał/a:
To na kogo głosują teraz inteligentni?
A co? Nie wiesz?
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
a................t
2014-03-11, 22:11
@
Inspektor,
brainyquote.com/quotes/authors/a/albert_einstein.html
Pewnie i tak pomyślisz, że to sabotaż i stworzyłem stronkę na poczekaniu żeby cytat uwiarygodnić
Przecież Korwin nie jest żadną alternatywą dla bandy przygłupów zasiadających obecnie w sejmie. Po pierwsze dlatego, że nie zdobędzie tak dużej liczby głosów, która pozwoliłaby mu zostać Premierem, a po drugie to jego wizja jest zbyt radykalna. Jedynym poważnym(w sensie człowieczeństwa i nie wydurniania się z głupimi pomysłami) jest Kaczyński. Ale to z kolei także żadna alternatywa dla D.T.
R................r
2014-03-12, 1:59
Kaczyński i poważna alternatywa. No ja p🤬lę. Nie wiadomo co gorsze, kolejna banda nieudaczników z PO czy wielki, mały Kaczor z krucjatą na Rosję i walczący o polskość, naszą i waszą i afrykańską. Ja wiem, że mnie donosy z Ukrainy śmieszą, ale to dlatego, że mam polewę z burdelu jako obserwator, nie nastawiający dupę.