Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Inteligencja klientów
Bobiszna • 2013-12-23, 16:18
Witam wszystkich Tak się ułożyło w moim życiu, że aktualnie pracuje w kebabie [Polska firma, założona przez polkę z polskimi pracownikami (j🤬 arabów, tylko Bóg może mnie sądzić elo)] <- (j🤬e c🤬te skozosyny).

Muszę się wam pochwalić inteligencją ludzi, którzy czasami mnie odwiedzają. Od razu uprzedzę, że przed wejściem do lokalu widnieje ogromny napis "Kebab House".

To co potrafią ludzie mówić to jest parodia Naprawdę codziennie potrafi przyjść jakiś debil, który po negatywnej odpowiedzi na pytanie "Czy mają państwo flaczki?" wychodzi smutny, jakby zawiódł się na całej linii. Oprócz tego standardowe pytania:
-Mają państwo bułke słodką?
-Mają państwo pierogi?
-Mają państwo zupy?

Piszę o tym właśnie teraz, bo dziś przeżyłem apogeum idiotyzmu. Tak więc:
Przychodzi facet (lat 30-40 elegancik w garniturze) i pyta się mnie czy mamy smażoną rybę. Odpowiedziałem stanowczo i z uśmiechem na twarzy, że oczywiście, że nie. Ten ni z dupy się wkur*ił wyciągnął portfel i rzucił mi na kasę krzycząc ( i Tu będzie moja rozmowa z nim):

-ON: Nosz kur*a, jak to nie macie ryby, przychodzę do restauracji, chcę zjeść rybę a tu c🤬j!" (sala pełna ludzi )
-Ja: Pan jest chyba debilem, przychodzisz pan do kebsa i robisz pan pretensje, że nie ma ryby?
-On: Jak mnie pan nazwał?
-Ja: Debil.
-On: Proszę natychmiast wezwać szefową.

Po tym zadzwoniłem do szefowej (równa babka) przyjechała do lokalu, stanęła koło mnie i pyta się o co chodzi. Po usłyszeniu dokładnego przebiegu rozmowy, zastanowiła się chwilę popatrzyła gościowi w oczy i powiedziała stanowczo "Jest Pan Debilem"
Facet zaczął wrzeszczeć że jak to tak klienta traktować i że wyrobi nam takie zdanie, że nikt do nas nie przyjdzie (mamy taki ruch, że nawet jakby było mniej o połowę to i tak będzie za dużo bo robić się nie chce)
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-23, 16:39 95
Jakakolwiek praca z klientami szybko pokazuje jakimi kretynami są ludzie.
Zgłoś
BrunerOvned 2013-12-23, 16:39 19
Nie robię w gastronomii (chociaż mój interes tez wiąże się z usługami i obsługą klientów), ale na Twoim miejscu pomyślałbym o poświęceniu się, skoczeniu do sklepu po rybę i przyrządzeniu jej zgodnie z życzeniem faceta (nasz klient, nasz pan).

A na koniec dołożyłbym mu do tej ryby soczystego, sprężystego, żółtozielonego charcha odciągniętego przez nos z czeluści gardzieli.

Szklana Tobie i kierowniczce!

Spinaczom dupy oświadczam, że najlepszym sposobem na leczenie takich idiotów jest mowa ich językiem. Nie będą wiedzieli, czy trafił swój na swojego, czy ktoś sobie urządza szyderę. Tacy są z reguły na durni na takie rozkminy.
Zgłoś
BongMan 2013-12-23, 16:47 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-23, 17:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-23, 17:14 4
Zgłoś
Hrodgar 2013-12-23, 17:15 10
Bobiszna napisał/a:

To co potrafią ludzie mówić to jest parodia Naprawdę codziennie potrafi przyjść jakiś debil, który po negatywnej odpowiedzi na pytanie "Czy mają państwo flaczki?" wychodzi smutny, jakby zawiódł się na całej linii. Oprócz tego standardowe pytania:
-Mają państwo bułke słodką?
-Mają państwo pierogi?
-Mają państwo zupy?

Jak by Twoja szefowa miała łeb na karku to wprowadziła by do meni właśnie pierogi, flaczki i inne dania, o które często pytają klienci.
Zgłoś
Bobiszna 2013-12-23, 17:19 6
Zgłoś
BongMan 2013-12-23, 17:30 30
Zgłoś
Bobiszna 2013-12-23, 17:34 3
Jakby było źle, to ludzie by nie wracali, a mieszkam w małym mieście, a kebab utrzymuje się od 5 lat, w zajebistej formie. 90% mord które widzę zawsze wracają i bardzo polecają.

Szacunek do klienta? Musisz odróżniać ludzi. Są debile i są klienci. Dla każdego klienta jestem bardzo miły. Dla debilów i idiotów dobry nie będę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-23, 17:35 15
Zgłoś
Bobiszna 2013-12-23, 17:41 14
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-23, 18:05 10
To przecież nie kwestia honoru Chyba, że nazwanie przy ludziach klienta debilem obroniło twoją własną wartość i dumę nie masz się przed nim płaszczyć tylko powiedzieć jak człowiek, że "nie ma ryby, są kebaby", nie splamiłbyś swojego honoru i dumy tylko uchylił gościowi drzwi do cywilizowanego świata i pokazał co to znaczy kultura osobista a tak zniżyłeś się do jego poziomu i... no i w sumie tyle, komentarz zbędny.

"4. Rynek w mojej "wiosce" się nie załamie, otwierano juz z 10 kebabow i kazdy upadał własnie przez to, że nasz funkcjonuje. Ludzie wracaja tylko do mnie."

Wystarczy, że akcja "kupując kebaba osiedlasz araba" zyska na sile, ludzie przerzucą się na pierogi z mięsem i dla szefowej zacznie się liczyć każdy klient

Reszty nie skomentuję, nie może podziękuję za akt wielkiej łaski z punktu pierwszego dzięki Ci sprzedawco kebabów
Zgłoś
Pizkes 2013-12-23, 18:37 7
Zgłoś
takija 2013-12-23, 20:21 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem