📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
wszyscy tak pierdzielą tutaj jak potłuczeni... a każdy by chętnie zamoczył kija
Co nie zmienia faktu, że inteligencją się nie popisały
Co nie zmienia faktu, że inteligencją się nie popisały
Ta na końcu przyzwoicie zamarkowała swój debilizm, i wyszło, że to żarxik.
Dzieciak z podstawówki by na te pytania odpowiedział bez wysiłku i pewnie bardziej błyskotliwie niż te damy z filmu, a tu niektórzy jęczą, że trudne i nawet oni sami by nie znali odpowiedzi... Dokąd ta ludzkość zmierza...
Kuriki napisał/a:
Dzieciak z podstawówki by na te pytania odpowiedział bez wysiłku i pewnie bardziej błyskotliwie niż te damy z filmu, a tu niektórzy jęczą, że trudne i nawet oni sami by nie znali odpowiedzi... Dokąd ta ludzkość zmierza...
No właśnie, dzieciak z podstawówki na wszystko by odpowiedział. Człowiek dorosły na głupie pytania nie odpowiada lub daje jeszcze głupszą odpowiedź żeby pokazać gdzie ma takie pytania.
Już miałem po was hejtować, ale za 3 razem zorientowałem się, że wyłączyłem dźwięk...
Kurde też bym takimi pytaniami je upokarzał publicznie
Było zostać w kuchni! BTW zdarzają się ogarnięte. Anna Jamróz, miss któregoś tam roku, jest teraz radną w urzędzia miasta Rumia. Z tego co wiem to sobie radzi i jest serio piękna.
Gdzieś kiedyś słyszałem : W przypadku wyborów Miss, powiedzenie dać za wygraną nabiera nowego znaczenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie