Kruki uważane są za jedne z najinteligentniejszych zwierząt na świecie. W wielu krajach (np. Czechach) ludzie trzymają je w domach jako zwierzęta domowe - niestety w Polsce są pod częściową ochroną - kolejny powód do emigracji

A na potwierdzenie tych słów, ptaszyska w akcji:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-29, 2:58
dobrze kombinują, muszą mieć polskiekorzenie
konto usunięte
2013-03-29, 4:14
gupie to i niemadre
Znam jednego Kruka, niezbyt rozgarnięty koleś.
konto usunięte
2013-03-29, 12:07
Up@ też znam dzwoni codziennie i pisze jakieś listy że mu coś winny jestem...
Fajne ptaszory.
konto usunięte
2013-03-29, 14:24
i do tego zyja 500lat
kiedyś widziałam jeszcze w dokumencie jak krukowaty jakiś wyciągał z tuby wypełnionej wodą wiadereczko z jedzeniem (takie jak na drugim filmiku) za pomocą drucika, jednak najpierw ten drucik musiał zagiąć; aby to zrobić, wkładał drut w otwór w ściance i ciągnął aż zrobił taki mini haczyk na końcu
zdolne bestie
konto usunięte
2013-04-01, 0:27
piwko za Golden Brown w drugim filmiku :p
konto usunięte
2013-04-01, 0:33
konto usunięte
2013-04-01, 1:16
Kierunek na przyszłość - Czechy! ;D
konto usunięte
2013-04-01, 3:42
konto usunięte
2013-04-01, 6:47
Skoro są takie inteligentne to niech siedzą za was na sadolu - bedzie mniej idiotów
Nie che nic mówić ale to jest wrona a nie kruk.
Crow- wrona
Raven - kruk
Dziękuję dobranoc