Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Draqe 2019-05-01, 9:38 2
Prośba o zaproszenie na osobistą?
Zgłoś
mesjans 2019-05-01, 10:56 25
Kontrolowałbym ją.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-05-01, 11:44 2
up#
Dogłębnie.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-05-01, 12:04 2
Idealna robota....
Gdyby nie to, że facet nie kontroluje kobiet... A na Biedronia mi nie pasuje.
Zgłoś
black_fucker 2019-05-01, 16:18
Nie wiem ktora bardziej, kontrolowana czy kontrolujaca.... moze obie naraz?
Zgłoś
chocho 2019-05-01, 17:13 6
Byłem kiedyś w stanach i przed wejściem do statui wolności też była kontrola. Zaśmieszkowałem sobie podobnie, robiąc kilka kocich ruchów. Przeszło mi momentalnie jak police officer bez uśmiechu tylko położył rękę na pistolecie. Już nie było mi do śmiechu i jakoś tak się dziwnie cały spociłem. Tak, tam nie ma JP na 100%.
Zgłoś
pierdylion83 2019-05-01, 20:47
Ale jej złośliwie w pindola zajechała.
Trafiła sucz na sucze.
Zgłoś
woytasw 2019-05-01, 23:14 1
chocho napisał/a:

Byłem kiedyś w stanach i przed wejściem do statui wolności też była kontrola. Zaśmieszkowałem sobie podobnie, robiąc kilka kocich ruchów. Przeszło mi momentalnie jak police officer bez uśmiechu tylko położył rękę na pistolecie. Już nie było mi do śmiechu i jakoś tak się dziwnie cały spociłem. Tak, tam nie ma JP na 100%.

Położył Ci rękę na pistolecie? Łał...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem