Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vass
2013-01-30, 13:08
@BongMan
Ja sam z chęcią bym dał w mordę za zniewagę flagi. I nie mam zamiaru bronić takich zachowań. Najbardziej mnie dobija obłuda i patriotyzm na pokaz. Narzekanie i znieważanie swojego kraju jest na porządku dziennym. To nie prawda, że w Polsce nie ma pracy i perspektyw. Tak naprawdę jest wszystko, jeśli masz chęci to możesz osiągnąć dużo, ale Polak kocha łatwiznę, wyzyskiwanie, kombinowanie, narzekanie. Niestety przyszło nam żyć w kraju w którym rządzi pieniądz, a nie ideały, ale to my sami jesteśmy winni tej sytuacji.
konto usunięte
2013-01-30, 14:38
''obiektywna opinia''
niezłe ma mniemanie o sobie
konto usunięte
2013-01-30, 14:57
Kuba dał mi bana na swoim fanpejdżu
"Mnie z pewnoscia nie mozna nazwac patriota, ale przynajmniej mam, jako taki, szacunek do tego kraju i z pewoscia nie wlozyl bym flagi Polski w psie gowno. On jest zwyklym smieciem i pajacem."
W czoło się walnij. Szacunek? Do czego? Do kraju, rządu, który Cię okrada, nie dba o Ciebie i żyjesz tutaj wyłącznie dla odprowadzania podatków dla państwa i płacenia za fotki z fotoradarów? Chryste!.
Coś mi się wydaje, że to jest fikcyjne konto, gdyż nie sądzę, aby Wojewódzki robił takie byki interpunkcyjne...
Cortezik napisał/a:
W czoło się walnij. Szacunek? Do czego? Do kraju, rządu, który Cię okrada, nie dba o Ciebie i żyjesz tutaj wyłącznie dla odprowadzania podatków dla państwa i płacenia za fotki z fotoradarów? Chryste!.
Kraj i naród to nie ta banda sprzedajnych dz🤬k siedząca w cyrku. My jesteśmy narodem, każdy z osobna. Jeżeli lubisz być obrażany i zeszmacany przez lewackie ścierwa ...
Ja i tak go lubię, a faktem jest, że ludzie w tym kraju wolą zajmować się cudzymi sprawami niż własnymi. Część ludzi go lubi część nie i już nie wiem co za sens ma toczenie jałowych dyskusji i podnoszenie sobie nawzajem ciśnienia.
konto usunięte
2013-01-30, 17:53
konto usunięte
2013-01-30, 18:52
konto usunięte
2013-01-30, 19:22
BongMan napisał/a:
Bezdomny za powiedzenie kilku niecenzuralnych słów na Kaczyńskich został postawiony przed sądem i skazany.
Ten lamus za znieważenie symboli narodowych nie poniósł żadnych konsekwencji.
piwko za flage, bo masz racje.
jednak byłem prawie pewien ze bezdomny (raczej) nie poszedl siedziec, rzucilem okiem na google:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,3786844.html
az dziwie sie ze na wyborczej to znalazlem xd.
Niemniej jednak sprawa toczyła się w sądzie i chłopak mial cieplo, albo raczej miał by ciepło, bo teraz na ulicy marznie xd.