Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Internauci atakują biednego żuczka wojewódzkiego
konto usunięte • 2013-01-30, 0:19
Zapewne Kuba uważał, że wetknięcie flagi Polski w psie gówno będzie przednim żartem.

se.pl/rozrywka/plotki/przez-wojewodzkiego-i-flage-polski-w-psiej-kupie...

Niestety bardzo źli hejterzy muszą wszystkich krytykować bez żadnego powodu. Kuba jest smutny. Nie rozumie dlaczego na taką pozytywną postać jak on ludzie mówią coś złego. Daje tego wyraz na swoim fejsiku:

Źródło: facebook.com/kuba.wojewodzki.official.page/posts/140679882758846
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zderealizowany 2013-01-30, 12:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2013-01-30, 12:49 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ypsilanti 2013-01-30, 13:01 4
Zgłoś
vass 2013-01-30, 13:08
Zgłoś
BongMan 2013-01-30, 13:16
Zgłoś
ypsilanti 2013-01-30, 13:39 1
@BongMan

Ja sam z chęcią bym dał w mordę za zniewagę flagi. I nie mam zamiaru bronić takich zachowań. Najbardziej mnie dobija obłuda i patriotyzm na pokaz. Narzekanie i znieważanie swojego kraju jest na porządku dziennym. To nie prawda, że w Polsce nie ma pracy i perspektyw. Tak naprawdę jest wszystko, jeśli masz chęci to możesz osiągnąć dużo, ale Polak kocha łatwiznę, wyzyskiwanie, kombinowanie, narzekanie. Niestety przyszło nam żyć w kraju w którym rządzi pieniądz, a nie ideały, ale to my sami jesteśmy winni tej sytuacji.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-30, 14:38
''obiektywna opinia''
niezłe ma mniemanie o sobie
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-30, 14:57
Kuba dał mi bana na swoim fanpejdżu
Zgłoś
Cortezik 2013-01-30, 15:38
"Mnie z pewnoscia nie mozna nazwac patriota, ale przynajmniej mam, jako taki, szacunek do tego kraju i z pewoscia nie wlozyl bym flagi Polski w psie gowno. On jest zwyklym smieciem i pajacem."

W czoło się walnij. Szacunek? Do czego? Do kraju, rządu, który Cię okrada, nie dba o Ciebie i żyjesz tutaj wyłącznie dla odprowadzania podatków dla państwa i płacenia za fotki z fotoradarów? Chryste!.
Zgłoś
Pizkes 2013-01-30, 15:57
Coś mi się wydaje, że to jest fikcyjne konto, gdyż nie sądzę, aby Wojewódzki robił takie byki interpunkcyjne...
Zgłoś
Massdeath 2013-01-30, 16:28
Cortezik napisał/a:

W czoło się walnij. Szacunek? Do czego? Do kraju, rządu, który Cię okrada, nie dba o Ciebie i żyjesz tutaj wyłącznie dla odprowadzania podatków dla państwa i płacenia za fotki z fotoradarów? Chryste!.

Kraj i naród to nie ta banda sprzedajnych dz🤬k siedząca w cyrku. My jesteśmy narodem, każdy z osobna. Jeżeli lubisz być obrażany i zeszmacany przez lewackie ścierwa ...
Zgłoś
prozal 2013-01-30, 16:45
Ja i tak go lubię, a faktem jest, że ludzie w tym kraju wolą zajmować się cudzymi sprawami niż własnymi. Część ludzi go lubi część nie i już nie wiem co za sens ma toczenie jałowych dyskusji i podnoszenie sobie nawzajem ciśnienia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-30, 17:53
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-30, 18:52
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-30, 19:22
BongMan napisał/a:

Bezdomny za powiedzenie kilku niecenzuralnych słów na Kaczyńskich został postawiony przed sądem i skazany.
Ten lamus za znieważenie symboli narodowych nie poniósł żadnych konsekwencji.

piwko za flage, bo masz racje.

jednak byłem prawie pewien ze bezdomny (raczej) nie poszedl siedziec, rzucilem okiem na google:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,3786844.html

az dziwie sie ze na wyborczej to znalazlem xd.

Niemniej jednak sprawa toczyła się w sądzie i chłopak mial cieplo, albo raczej miał by ciepło, bo teraz na ulicy marznie xd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem