👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakby ruch ust zgadzał się z tekstem, byłaby to całkiem fajna przeróbka

@ ALTON
ja też uwielbiam ten serial... ale jak wchodzę na sadistica to z założeniem że tu nie ma czegoś takiego jak świętość.
ja też uwielbiam ten serial... ale jak wchodzę na sadistica to z założeniem że tu nie ma czegoś takiego jak świętość.

@IIWW - nie ma świętości? To opowiedz sadystyczny kawał o JPII

Gówniano gównić z tak gównianego gówna takie gówno... gówno.
@kubulek, Jan Paweł II wita się z Benedyktem XVI - tada!!! HAHAHAHA

@kubulek
Idzie Jan Paweł II do nieba, i mówi do św. Piotra: "wpuść mnie"
Św. Piotr: "człowieku, ale kim Ty jesteś?"
JP2: jestem papieżem, Twoim następcom na ziemi
-że co?
JP2 coś Ci pokaże. I narysował na ziemi rybę: "mówi Ci to coś?"
piotr biegnie do jezusa "Jezu, pamiętasz to kółko rybackie które założyliśmy 2000 lat temu? ono ciągle działa!"
Idzie Jan Paweł II do nieba, i mówi do św. Piotra: "wpuść mnie"
Św. Piotr: "człowieku, ale kim Ty jesteś?"
JP2: jestem papieżem, Twoim następcom na ziemi
-że co?
JP2 coś Ci pokaże. I narysował na ziemi rybę: "mówi Ci to coś?"
piotr biegnie do jezusa "Jezu, pamiętasz to kółko rybackie które założyliśmy 2000 lat temu? ono ciągle działa!"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie