Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Internetu nie pokonasz
cuurniprime • 2019-03-17, 0:58
Cóż ja mogę wam powiedzieć, typowa reakcja lewych genów na światło nowoczesnej hameryki

Niech i was bawi, polecam przyciszyć...
Zgłoś
cobranocka 2019-03-17, 1:21 31
Z drugiej strony to takie króliki doświadczalne ,co im musieli wpoić do głowy rodzice . Pod warunkiem że takowych mają .
Zgłoś
S................c 2019-03-17, 1:39 4
Przestraszył się Pana
Zgłoś
Recydywista 2019-03-17, 1:58
Nie wiem czy widzidzialem to tu czy na innej stronie ale bawi jak mem z frankiem z przedszkola
Zgłoś
cuurniprime 2019-03-17, 2:04 1
Już kiedyś wstawiłem na sadola ale wyj🤬i przez tagi...
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2019-03-17, 2:25 15
cobranocka napisał/a:

Z drugiej strony to takie króliki doświadczalne ,co im musieli wpoić do głowy rodzice . Pod warunkiem że takowych mają .

Matkę pewnie mają ale ojca już nie koniecznie. Pewnie siedzi w pierdlu albo został zastrzelony.

Pewnie się przestraszyli, że Trump przyszedł poinformować ich, że koniec socjalu i do roboty won czarne nieroby.
Zgłoś
McQurwa 2019-03-17, 7:18 1
Disney go okłamał, co do Donalda

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
HalfGod 2019-03-17, 8:38
Tramp prawie jak Stalin tylko czasy inne, a efekty te same D
Zgłoś
mygyry 2019-03-17, 9:06 23
@up to znaczy co? Mają głód? komunę? dyktaturę? rozpoczęły się już zsyłki na Alaskę? Czy może masowe groby przed białym domem?
K🤬a jak słyszę te pompowane bajeczki jednej i drugiej strony, żeby kogoś dyskredytować to nie wierzę, że ludzie są na tyle głupi, żeby to kupić. A jednak...
Zgłoś
Rejti 2019-03-17, 9:31 6
Tylko dzieci lewaków są w stanie zareagować w tak skrajny sposób. Lewozjeby uważają indoktrynowanie najmłodszych wzorem bolszewików za normalną praktykę przez co zjeby się hoduje od najmłodszych lat. Bo dorosły, świadomy historii i polityki człowiek nie chciałby ich nawet słuchać
Zgłoś
YebaneDigidongi 2019-03-17, 9:44 1
Myśleli, że przyszedł pan z MOPSu, naturalna reakcja.
Zgłoś
kam332 2019-03-17, 14:22 8
Fake, tu oryginał:

podpis użytkownika

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
Gruszek83 2019-03-17, 16:11
Ja p🤬le młody przyszły dindu rozdziabil jape że c🤬j, można by tam schować arbuza
Zgłoś
cuurniprime 2019-03-17, 19:34
kam332 dowcipu nie skumałeś.
Zgłoś
saves 2019-03-17, 19:59 1
Przyszedł z ofertami pracy dla rodziców.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie