Moje dziecko nie wie co to znaczy : " NIE" i konsekwencje bezstresowego wychowania
Radzę zastosować porade i pierwsze co w takiej sytuacji to pozbądź się gada zanim złoży jaja, a po drugie pozbądź się swoich. Za rozwiązanie nie jednego a dwóch twoich problemów należy mi się piwko.
Radzę zastosować porade i pierwsze co w takiej sytuacji to pozbądź się gada zanim złoży jaja, a po drugie pozbądź się swoich. Za rozwiązanie nie jednego a dwóch twoich problemów należy mi się piwko.
Piwko dostaniesz jak pozbędziesz się siebie j🤬y gadzie zanim złożysz jaja bo widocznie rodzice za głupi i przegapili moment, wszystko proszę nagrywać aby jakaś dobra duszyczka wrzuciła to tutaj ku uciesze sadolów

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Piwko dostaniesz jak pozbędziesz się siebie j🤬y gadzie zanim złożysz jaja bo widocznie rodzice za głupi i przegapili moment, wszystko proszę nagrywać aby jakaś dobra duszyczka wrzuciła to tutaj ku uciesze sadolów
I cyk twoja stara dzisiaj za darmo ciągnie gały, no i szykuj się na łomot od niej albo zaszyj się gdzieś na melinie przynajmniej przez tydzień to może z nadmiaru klientów zapomni o sprawie 😎
I cyk twoja stara dzisiaj za darmo ciągnie gały, no i szykuj się na łomot od niej albo zaszyj się gdzieś na melinie przynajmniej przez tydzień to może z nadmiaru klientów zapomni o sprawie 😎
Debil.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!zeby oni jeszcze tak dzielnie walczyli z zaraza...
Za walkę z zarazą grożą im kary.
Władze dają przyzwolenie aby zaraza się rozprzestrzeniała za wszelką cenę.