Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
🔥 Podróż w III klasie - teraz popularne
konto usunięte 2020-04-09, 8:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Empa666 2020-04-09, 9:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-04-09, 9:13 2
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-09, 9:18 1
Zgłoś
cenzi 2020-04-09, 9:18 1
Bronek_Komar1 napisał/a:

Ma prawo siedzieć na ławce, miałem identyczną sytuację.
Poprosiłem o akt prawny zabraniający mi siedzieć. Policjant poszedł dalej

Skąd Ty się wziąłęś?
Zgłoś
wormgoro 2020-04-09, 10:22 1
Zgłoś
rbt-elektro 2020-04-09, 10:50 1
Zgłoś
ProstackiCham 2020-04-09, 10:53 3
Ale ameba z tego nagrywajacego part 3
Zgłoś
lollo 2020-04-09, 11:12 2
ale pajac, odrazu 30 koła krzywny
Zgłoś
pawianek85 2020-04-09, 11:23 1
Głupi pieniacz, jak by wszyscy mieli takie podejście jak ten debil to zadajcie sobie pytanie co by się działo.
Zgłoś
Bartsad 2020-04-09, 12:34
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2020-04-09, 16:12
Podoba mi się ta cała konstytucja, bezprawność.
Policjant wlepi mandat, sąd grzywnę, weź się w tedy zasłoń konstytucją, to Cię wyśmieją.

A jak komornik Ci będzie komputer zabierał, krzycz -
KON
STY
TUCJA
Zgłoś
Songo Master 2020-04-09, 19:41
Zgłoś
qvcx 2020-04-09, 20:36 2
Jak ktoś się obesrał z powodu wirusa to niech siedzi w izolatce. Jak widać po wpisach obesrańców jest mnóstwo.
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-09, 20:55 2
poligon6 napisał/a:

Jeszcze się w prawnika bawisz jak Giertych.

Wszyscy, którzy negują zgodność z prawem ograniczeń "bawią się w prawnika". Problem w tym, że większość prawników podważa zgodność z prawem tych obostrzeń. Jakby mówili wyraźnie, że to ZALECENIA, a nie próbowali jak za PRLu bezprawnie coś narzucać i jeszcze doić kasę to ludzie by się nie buntowali.
Teraz kolejny pomysł zasłaniania twarzy. Za tydzień. Niech rozdadzą obywatelom maski, jak zrobiły niektóre samorządy.

Nikt nie kwestionuje sensu ograniczeń, tylko ich logikę i zgodność z prawem!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem