📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
Polska patologiczna instant. Jak nie ma większego mieszkania to mógł nie robić sobie trójki dzieci. Mógł nie dyskutować i byłoby po sprawie. Większość interwencji kończyłaby się upomnieniem gdyby nie dyskusje sebiksow i ssaczy 500+ śmieć.
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
czytając komentarze
widać kto wykupuje papier w sklepach.
Jedyna epidemia jaką mamy to epidemia głupoty.
A krawężniki do konfetti!
A krawężniki do konfetti!
Ja to ogólnie uważam, że co poniektórych warto byłoby wysłać na rok do Rosji albo Chin i skończyłoby się pajacowanie. Dorośli ludzie, a zachowują się jak rozwydrzone bachory...
Tacy debile nie powinni mieć dzieci
Tak mam i moje dzieci nie jeżdżą na hulajnogach po podwórku w czasach pandemi. Nie oceniam rządu nie dopierdzielam sie nie szukam wymówek. Siedzę na dupie i czekam aż to sie skończy. Szkoda że każdy tak nie robi przez takich debili to wszystko będzie trwało dłużej.
george196 napisał/a:
A Ty masz dzieci? Kurfa.
Tak mam i moje dzieci nie jeżdżą na hulajnogach po podwórku w czasach pandemi. Nie oceniam rządu nie dopierdzielam sie nie szukam wymówek. Siedzę na dupie i czekam aż to sie skończy. Szkoda że każdy tak nie robi przez takich debili to wszystko będzie trwało dłużej.
TranzystorWyklęty napisał/a:
My już za parę miesięcy skończymy z zapaścią gospodarczą, bo państwo jest wyczyszczone z każdego grosza, który można było ukraść lub rozdać patoli za głosy, więc nie ma kasy na ewentualną stymulację gospodarki.
Właśnie o takich ludziach jak Ty był mój komentarz. Ja piszę o socjologii, a Ty i tak tylko o polityce. Zapamiętaj: ŻADEN polityk Cię nie ochroni, tylko jako społeczeństwo możemy pokonać koronawirusa i ocalić gospodarkę.
Sonal napisał/a:
Prawo stanowi, że nawet najgłupszy akt prawny jest tak długo zgodny z konstytucją - jak długo TK nie uzna inaczej.
TK.... nie jakiś pedał z Sadola.
Sejm uchwala ustawę, że dopuszczalne są eksperymenty medyczne na obywatelach wbrew ich woli.
Senat przyklepuje, Prezydent podpisuje.
Art. 39.
Nikt nie może być poddany eksperymentom naukowym, w tym medycznym, bez dobrowolnie wyrażonej zgody.
Czyli dopóki TK nie uzna niezgodności, to jest ta ustawa zgodna z konstytucją?
A jak uzna zgodność, co nie jest wykluczone, bo jest obsadzony ludźmi władzy, głosującymi tak, jak chce władza.
To ta ustawa jest zgodna z konstytucją?? To po co Konstytucja?
Sąd również bezpośrednio może opierać się na konstytucji.
Jesteś debilem, nie będę pisał, że jesteś pedałem, bo nie mam informacji, że w dupę przyjmujesz, choć nie wykluczam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie