📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

@up
Też mi jebie fejkiem. Szkoda.
Jeśli jednak to nie ustawiane było to fajnie się ogląda jak ruscy nie potrzebują paralizatorów i oddania 40 strzałów ostrzegawczych w klatę jak w usa.
Też mi jebie fejkiem. Szkoda.
Jeśli jednak to nie ustawiane było to fajnie się ogląda jak ruscy nie potrzebują paralizatorów i oddania 40 strzałów ostrzegawczych w klatę jak w usa.

Czy fejk nigdy się nie dowiemy, ale ludzie którzy solidnie ćwiczą sztuki walki mają mega refleks i technikę, a takie podniesienie nogi do bloku staje się niemalże odruchem bezwarunkowym.

Dla mnie to nie musi być fejk, koleś na pewno ćwiczy jakieś tam samoobrony czy coś bo wygląda to na jakąś interwencję (nie wiem, pewnie policja czy coś) . Podniesienie nogi do bloku to normalne, a jeśli ktoś kiedyś był na jakiś kursach , to wie ,że bezpieczniej jest skrócić dystans w stosunku do oponenta ,gdy ten dysponuje jakimś przedmiotem , w momencie wykonywania zamachu. Mniejszych obrażeń doznamy gdy zamach będzie nie pełny ,niż gdy odskoczymy i gruchnie w nas z całym impetem
A jeśli to fejk ,to dobry film instruktażowy
A jeśli to fejk ,to dobry film instruktażowy

@up 1 000 000 000 000 000 000 000 lat temu, wygląda bardziej spektakularnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie