Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Czekoladowy_książe 2025-05-22, 12:30 2
Challenge dla velture
Zgłoś
patmon 2025-05-22, 12:39 12
Już widzę minę lekarzy na ostrym dyżurze, gdzie przyjmują takiego delikwenta na wózku inwalidzkim z urazem kręgosłupa 🤣 Aaaa, to ten znowu!
Ten koleś w nagrodę powinien był zaliczyć uraz kręgów szyjnych i być j🤬ym warzywem przykutym do łóżka ze stałą opieką członków rodziny i być w pełni świadomym jakim jest ciężarem dla swoich najbliższych, bo widać do tej pory nic go nie nauczyło i wniosków z poprzedniego wypadku nie wyniósł żadnych. Kaskader skejter na wózku inwalidzkim j🤬y przygłup i nic więcej. Takich podludzi mi nie szkoda, wręcz czerpię niezdrową satysfakcję patrząc jak sami eliminują się z większości przypadków poj🤬ego cieleśnie i umysłowo społeczeństwa.
Zgłoś
Wojowniczka 2025-05-22, 12:41
I tak czuję xd 🤣
Zgłoś
MysteryMan 2025-05-22, 13:03 1
patmon napisał/a:

Już widzę minę lekarzy na ostrym dyżurze, gdzie przyjmują takiego delikwenta na wózku inwalidzkim z urazem kręgosłupa 🤣 Aaaa, to ten znowu!
Ten koleś w nagrodę powinien był zaliczyć uraz kręgów szyjnych i być j🤬ym warzywem przykutym do łóżka ze stałą opieką członków rodziny i być w pełni świadomym jakim jest ciężarem dla swoich najbliższych, bo widać do tej pory nic go nie nauczyło i wniosków z poprzedniego wypadku nie wyniósł żadnych. Kaskader skejter na wózku inwalidzkim j🤬y przygłup i nic więcej. Takich podludzi mi nie szkoda, wręcz czerpię niezdrową satysfakcję patrząc jak sami eliminują się z większości przypadków poj🤬ego cieleśnie i umysłowo społeczeństwa.

Prędzej to zdrowy typ co chciał coś dziwnego odj🤬 a nie.
Zgłoś
~Dostojny 2025-05-22, 13:15 2
MysteryMan napisał/a:

Prędzej to zdrowy typ co chciał coś dziwnego odj🤬 a nie.

Też tak uważam, ludzie którzy jeżdżą na wózkach mają łapska jak kowal.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
SADOL.PL 2025-05-22, 14:25 1
Ale ważne, że próbował, że nie siedział w piwnicy na ręcznym, i że ma pasję!

Dostojny napisał/a:

[...] ludzie którzy jeżdżą na wózkach mają łapska jak kowal.

Może jeździł od niedawna, co widać.
Zgłoś
~Dostojny 2025-05-22, 15:08
SADOL.PL napisał/a:

Ale ważne, że próbował, że nie siedział w piwnicy na ręcznym, i że ma pasję!
Może jeździł od niedawna, co widać.

Jeśli faktycznie byłby sparaliżowany od pasa, to jazda na ręcznym byłaby tylko sztuką dla sztuki.

podpis użytkownika

Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-05-22, 15:14 7
Jak tak dalej będzie szarżował, to nawet ręczny będzie miał inwalidzki...😁

Zgłoś
Gaiseric 2025-05-22, 17:42
Widać raz mu było mało.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
pajakziom 2025-05-22, 19:48
Dostojny napisał/a:

Też tak uważam, ludzie którzy jeżdżą na wózkach mają łapska jak kowal.

Ten typ to Aaron Fotheringham pseudonim wheelz i jest on sparaliżowany, Jest również profesjonalistą.
Zgłoś
opetaniec 2025-05-22, 20:16 1
Głupi, mógł sobie kręgosłup połamać.
Zgłoś
~Dostojny 2025-05-22, 21:20
pajakziom napisał/a:

Ten typ to Aaron Fotheringham pseudonim wheelz i jest on sparaliżowany, Jest również profesjonalistą.

Sprawdziłem i faktycznie. To chyba też on sadistic.pl/trik-na-wozku-vt599817.htm ale jestem zdziwiony, że ma takie przeciętne ręce - kiedyś poznałem gostka co jeździ na wózku i miał łapy jak kulturysta, do tego z takimi żyłami, że kurde mol.

podpis użytkownika

Zgłoś
PiTa94 2025-05-22, 21:52
Że też się nie bał, że skończyła wózku
Zgłoś
pajakziom 2025-05-22, 23:50
Dostojny napisał/a:

Sprawdziłem i faktycznie. To chyba też on ale jestem zdziwiony, że ma takie przeciętne ręce - kiedyś poznałem gostka co jeździ na wózku i miał łapy jak kulturysta, do tego z takimi żyłami, że kurde mol.

Łapa się zgadza

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie