przeraza mnie to,co sie dzieje na zachodzie europy,dziwne ze w polsce nie ma (narazie?) takich problemow z bambusami,brudasami i innymi zjebami
nie ma i nie bedzie jak dlugo Polacy beda dalej za wolnoscia ale i za zasada POLSKA dla POLAKOW i do nas tacy turcy czy inni nie przyjada bo czekac na nich bedzie gorace powitanie wiec mozemy sie czuc poki co spokojni
Stew
2010-06-16, 23:41
@up Myślę, że takiej tragedii by nie było, ale Polacy to konserwy i ogólnie arabusy mogą mieć problem z osiedlaniem się tu (a co dopiero wdrażaniem swoich nawyków w Polsce)
Co do artykułu - bardzo k🤬a dobrze im tak
B................3
2010-06-18, 11:24
Goner napisał/a:
przeraza mnie to,co sie dzieje na zachodzie europy,dziwne ze w polsce nie ma (narazie?) takich problemow z bambusami,brudasami i innymi zjebami
Ale mamy problemy z moherami i dewocją. I to też mnie przeraża
x................r
2010-06-19, 0:03
niech sprzedaja parowki i lecha free
j................0
2010-06-19, 0:11
z dwojga złego wolę co niedziela dzwony kościelne, niż 5 razy dziennie darcie muezina z minaretu.
jednak te dewoty na coś się przydają.
p................t
2010-06-19, 0:15
Nie będzie tak u nas, bo mamy na maksa do dupy sprawy socjalne

I za zasiłek zwykły czy od dziecka nawet to nie opłaca się im najzwyczajniej tutaj przyjeżdżać

A żeby godnie żyć, to brudasy musiałyby zap🤬lać , a to im się nie widzi
Naprawdę myślicie, że nie przyjeżdżają tutaj przez mohery? :|
k***, chciałem coś napisać mądrego i nie mogę złożyć sensownego zdania
W................s
2010-06-19, 8:08
Zaprośmy każdego, nie mam nic przeciwko. waiting for anarchy
panzerfaust napisał/a:
I za zasiłek zwykły czy od dziecka nawet to nie opłaca się im najzwyczajniej tutaj przyjeżdżać
A żeby godnie żyć, to brudasy musiałyby zap🤬lać , a to im się nie widzi
A Romowie / Rumuni to niby co?
no i k🤬a kitajce się dobiorą do europy, zobaczycie ;p
kubsztyk napisał/a:
A Romowie / Rumuni to niby co?
Oni byli od zawsze i wola sobie zebrac :p takie hobby.
Zreszta polowa nie umie nawet po polsku gadac ani pisac, wiec ciezko byloby im zlozyc pismo o zasilek :d
Co wy wiecie na temat cyganów, mości panowie- otóż ja wam powiem- gówno wiecie. Ci, którzy siedzą na ulicach i żebrają to przeważnie kobiety z dziećmi, ewentualnie młodzi chłopcy, starszyzna która się już nażebrała siedzi w domu, chleje wóde i gra w karty. Wszystkie pieniądze inwestują w złoto, a swoje kobiety wożą na żebry luksusowymi samochodami. Zwróćcie uwagę na to, że przeważnie od żebrających cyganów nie śmierdzi i są w miare zadbani, tylko mają ch*jowe ciuchy. To tyle na temat naszych zasiłków- ciapole, arabusy i niggersi nie do końca są chyba tak sprytni, żeby coś takiego wymyśleć. Moim skromnym zdaniem powinni wyp🤬alać z Europy, a nie liczyć na drapane bo jakiś ich k🤬a pra-pra-pra-pra-dziadek zap🤬lał na plantacji u francuza. Ech, wezbrało we mnie troche, nie jestem rasistą, ale Europa powinna być czystej krwi. Basta.
R................x
2010-06-21, 12:51
Vercetti1988 napisał/a:
nie jestem rasistą, ale Europa powinna być czystej krwi. Basta.
Dlaczego ludzie po prostu nie potrafią przyznać się do swoich poglądów tylko robią z siebie debili?