👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no co zrobisz znowu to guwno, kogo to smieszy, hyba jakisch wyskrobanych z🤬bów
A moim zdaniem to pokazuje że taką gównianą muzykę, która jest obecnie popularna, można zrobić ze wszystkiego
Fajne z jednej strony bo koleś musi mieć cień talentu muzycznego by to wyskrobać z takich dźwięków.
Z drugiej strony, nie oszukujmy się. Prawdziwi muzycy to są Ci, niezależnie od rodzaju muzyki, którzy potrafią na żywo bez playbacka odegrać to co niegdyś nagrali.
Dobrym przykładem i zarazem rażącym mogą być tutaj początkująca Katy Perry - z zagranicznych, Doda - z polskich w porównaniu z Amy Winehouse, Guns & Roses, Led Zeppelin a z Polskich np Bajm lub Czesław Niemen. Niby oboje popularni ale co ich różni ?
No właśnie że Ci pierwsi zanim nauczyli się śpiewać i grać na żywo był playback a jeżeli go nie było to śmierć dla uszu. A Ci drudzy po prostu lepiej grali na żywo jak na nagraniach i przede wszystkim ich muzyka nie była tworzona przy udziale multum dodatkowych muzyków i teksiarzy.
Bycie twórcą a pionkiem dla zysku to jest ogromna różnica. Twórcy po prostu stają się legendarni i są niepowtarzalni.
Z drugiej strony, nie oszukujmy się. Prawdziwi muzycy to są Ci, niezależnie od rodzaju muzyki, którzy potrafią na żywo bez playbacka odegrać to co niegdyś nagrali.
Dobrym przykładem i zarazem rażącym mogą być tutaj początkująca Katy Perry - z zagranicznych, Doda - z polskich w porównaniu z Amy Winehouse, Guns & Roses, Led Zeppelin a z Polskich np Bajm lub Czesław Niemen. Niby oboje popularni ale co ich różni ?
No właśnie że Ci pierwsi zanim nauczyli się śpiewać i grać na żywo był playback a jeżeli go nie było to śmierć dla uszu. A Ci drudzy po prostu lepiej grali na żywo jak na nagraniach i przede wszystkim ich muzyka nie była tworzona przy udziale multum dodatkowych muzyków i teksiarzy.
Bycie twórcą a pionkiem dla zysku to jest ogromna różnica. Twórcy po prostu stają się legendarni i są niepowtarzalni.
WielkaRura napisał/a:
a kto napisał, ze ma to kogokolwiek śmieszyć?

dokładnie tak się robi takie gówno zwane szumnie i przez pomyłkę muzyką...
WielkaRura napisał/a:
jeszcze slowo zawszony rudy brudasie i po ryju wylapiesz

@up ssajcie kloca.. spróbujcie zrobić taki bit, to nie jest takie łatwe.. co prawda obsługa programu ułatwiona, jak paint do photoshopa, ale nawet i z photoshopa większość z Was nie umie korzystać
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
No racja, bo wybrzdąkanie parę nutek na gitarze jest duże trudniejsze od tego...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie