Cytując przy tym wersety z Koranu. Madryt, Hiszpania
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
Cytując przy tym wersety z Koranu. Madryt, Hiszpania
ktoś dalej przeciwko eutanazji na życzenie i przymusie leczenia psychiatrycznego? nie wmówicie mi że jakby powiedział że jak chce robić coś co dla was jest "nieodpowiednie" to byście mu tych opcji jako alternatywy do kulki czy więzienia nie udostępnili...
Folur napisał/a:
ktoś dalej przeciwko eutanazji na życzenie i przymusie leczenia psychiatrycznego? nie wmówicie mi że jakby powiedział że jak chce robić coś co dla was jest "nieodpowiednie" to byście mu tych opcji jako alternatywy do kulki czy więzienia nie udostępnili...
Tak jestem za przymusem leczenia psychiatrycznego z pedalstwa, alternatywnie możliwości dokonania na was eutanazji .
Folur napisał/a:
Tak ciężko dokonać samemu eutanazji że domagasz się by ktoś inny to za ciebie zrobił leniu czy jesteś p🤬dą i się boisz?
Możemy podziękować starszemu pokoleniu za pis bo gdyby wygrało po to film byłby podpisany Poznań lub Warszawa.
DziQ1916 napisał/a:
Możemy podziękować starszemu pokoleniu za pis bo gdyby wygrało po to film byłby podpisany Poznań lub Warszawa.
już my im podziękujemy, w najbliższych wyborach...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie