👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cham napisał/a:
Po co ta k🤬a to rusza?
Obraża jego uczucia religijne.
Możesz mi powiedzieć na h🤬j mi las?
I ich oczom ukazał się las - las krzyży
Pewnie po to mu był ten krzyż
I ich oczom ukazał się las - las krzyży
Pewnie po to mu był ten krzyż

luja27 napisał/a:
Wincej tego gówna w Europie nam potrzeba 0
luja27 napisał/a:
Bo to k🤬a z pontonu
"Inżynier z Nasa" odnosi się do napisu na koszulce a nie do prawackiego synonimu cz🤬cha z afryki.
Ślepy jesteś ? Typ jest biały i ma napis NASA na klacie, użyj chociaż trochę mózgu zanim coś napiszesz.

Niezwyciężony napisał/a:
"Inżynier z Nasa" odnosi się do napisu na koszulce a nie do prawackiego synonimu cz🤬cha z afryki.
Ślepy jesteś ? Typ jest biały i ma napis NASA na klacie, użyj chociaż trochę mózgu zanim coś napis
A ty nie jesteś czasem ślepy? Tak właśnie wyglądają niektóre muslimy. Ten nawet troch do Zinedine ZIdana podobny, który też jest przecież muslimem z Algierii. A jak ty wysiliłeś mózg, że mówi ci coś napis na zapewne zaj🤬ej koszulce, to nie wiem.
Nieistotne, pontonowy c🤬l jest w chrześcijańskim świecie, a panoszy się jak ż__ przed wojną.

janlew napisał/a:
A ty nie jesteś czasem ślepy? Tak właśnie wyglądają niektóre muslimy. Ten nawet troch do Zinedine ZIdana podobny, który też jest przecież muslimem z Algierii. A jak ty wysiliłeś mózg, że mówi ci coś napis na zapewne zaj🤬ej koszulce, to nie wiem.
Nieistotne, pontonowy c🤬l jest w chrześcijańskim świecie, a panoszy się jak ż__ przed wojną.
Wymyślasz sobie argumenty na siłę żeby pasowały do twojego światopoglądu i tyle.
Wyciągasz z dupy tezę że przypłynął na pontonie z afryki.
Jest biały ? Pewnie z Algierii. Napis na koszulce ? Pewnie ukradł bo to przecież muslim z afryki.
Problem w tym że obiektywnie nic na to nie wskazuje. Typ może być kimkolwiek, i idąc waszym tokiem rozumowania można stwierdzić że jest podpitym polaczkiem w kradzionej koszulce, bo przecież polacy to złodzieje

I jest to tak samo z dupy wyciągnięta teza jak ta o pontonie z afryki.
Wszystko się dzieje w Chadwell Heath – dzielnica Londynu więc algierczyk jest mało prawdopodobny, do tego po muslimie należałoby się spodziewać allahu akbar. Przez policje na ten moment jest to traktowane jako zwykły wandalizm.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie