podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzSkup się na prawdziwych problemach na świecie a nie się dopieprzasz na siłę do niemiec.
W Polsce przecież nie ma demokracji ani konstytucji i są łamane prawa człowieka.
Wiem co piszę bo w tvn pani dorotka wellman i monika olejnik mi mówiły.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up
Skup się na prawdziwych problemach na świecie a nie się dopieprzasz na siłę do niemiec.
W Polsce przecież nie ma demokracji ani konstytucji i są łamane prawa człowieka.
Weź się zamknij, k🤬a

Ani to oryginalne, ani zabawne, a tylko robisz z siebie jeszcze większą, atencyjną k🤬ę. To nic osobistego, po prostu wk🤬ia mnie ciągłe wałkowanie tego samego żartu.
@up
Skup się na prawdziwych problemach na świecie a nie się dopieprzasz na siłę do niemiec.
Zamknij p🤬de.
no poza tym że strzela ślepakami..
Poprawcie mnie, jeśli mam zwidy, ale w 5 sekundzie poszła mu tylna szyba.
To nic osobistego, po prostu wk🤬ia mnie ciągłe wałkowanie tego samego żartu.
A nas już wk🤬ia że ci inżynierowie, lekarze, kobiety i dzieci ciągle okazują się nie tymi którymi mieli być. Dlatego żart Veltura będzie śmieszny jeszcze przez 30 kolejnych lat.

A nas już wk🤬ia że ci inżynierowie, lekarze, kobiety i dzieci ciągle okazują się nie tymi którymi mieli być.
A mnie to c🤬j obchodzi. Ich kraj - ich problem.
Dlatego żart Veltura będzie śmieszny jeszcze przez 30 kolejnych lat.
Te POPiS-owe, manipulacyjne gierki polityczne są raczej żenujące, niżeli zabawne, więc ten "żart" dla mnie, nigdy nie był, nie jest i nie będzie zabawny.
A mnie to c🤬j obchodzi. Ich kraj - ich problem.
Jak by cie c🤬j obchodziło to byś nie jęczał o żarty na ten temat.
A powinno to wszystkich obchodzić bo też jesteśmy w Europie i prędzej czy później te szambo dopłynie też do nas.