Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Znalezione na Instagramie. Nowy narybek myślę że ornitolodzy obserwujący młode ptaszyny.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-04-27, 21:06 ]
pulslegnicy.pl/strach-na-legnickim-koperniku-czarnoskorzy-mezczyzni-fi...

Cytat:

(...)
Do sprawy odniósł się na Facebooku Klub „Miedź Legnica” przyznając, że widziani przy szkole mężczyźni, to zawodnicy „Miedzianki”.

– Dwóch młodych mężczyzn afrykańskiego pochodzenia, których zdjęcia i nagrania wideo rozpowszechniane są w lokalnych media i grupach w mediach społecznościowych to piłkarze zespołów juniorskich Akademii Piłkarskiej Miedzi Legnica, którzy legalnie przebywają w Polsce. Nie jest prawdą, iż wykonywali zdjęcia i nagrania wideo dzieci, bowiem w sytuacjach, w których zostali sfotografowani prowadzili rozmowy wideo za pośrednictwem popularnych komunikatorów, z których na co dzień korzysta większość społeczeństwa. Obaj piłkarze mieszkają od dłuższego czasu w okolicy miejsc, w których zostali sfotografowani i codziennie mijają te miejsca w drodze na treningi, zakupy itp. – napisano w komunikacie

Zmieniono 2 razy Zgłoś
a1lp2ha3 2025-04-28, 7:10 1
Miedz Legnica K🤬a Szmata K🤬a Szmata ladacznica gdyby nie wieśniaki była by stolica

podpis użytkownika

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
BialyKapturek 2025-04-28, 10:02
zn506 napisał/a:

NIe, Ja od dawna twierdzę, że oni będa gw🤬cić i dźgać (nie tylko penisami). Ale skoro k0bity tego chcą - chcącemu nie dzieje się krzywda.
Potrol spermiarski?
Nie warto. Można dostac nożem - a potem k0bity z sądów wsadzą cię za napad rasistowski na inżyniera-ginekologa
Polska nie jest państwem polskim
Plan zaplanowany musi być wykonany. Jak się będziemy stawiać - to wyślą nas w okopy na Ukraine żeby Murzynów jednak sprowadzić
W czasie pokoju mamy pracować na zasiłki dla nich - w czasie wojny - my, Polacy - mamy iść ginąć by oni mogli zająć się p0lkami

Jak to powiada popularne przyslowie w murzynolandi (United States and Africa) "once you go black you never go back"

[ Dodano: 2025-04-28, 10:04 ]
Aha to tak sie dzisiaj rozmawia przez telefon?
A to ciekawe bo jakby to zrobil bialy mezczyzna to by bylo ze pedofil.
Ale jak to robi kolorowy to nic sie nie dzieje nic a nic... A jak kogos zgwalci zamorduje to u nich normalne no k🤬a co sie odp🤬la z tym pok🤬ionym swiatem?

podpis użytkownika

Jebac inzynierow i lekarzy z krajow murzynolandskich.
Zgłoś
koxxx92 2025-04-28, 10:30
cedrikk napisał/a:

Narazie fotografuję. Znajdzie ofiarę i przygotuje się do gw🤬tu.
Dalej będziecie p🤬lic że oni przybyli tu pracować na nasze emerytury czy z powodu niżu demograficznego?

Ale p🤬lisz gość oparł się o płot widać, że rozmawia na face time...
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-28, 11:38 2
Nome napisał/a:

najbardziej rozwaliła mnie "władza nad kobietą", biedacy nie mogą sobie rządzić i cierpią
kobiety nie sprowadzają cz🤬chów do grania w piłkę nożną, nie mają z tym nic wspólnego, wiec nie zwalajcie na kobiety
tak samo nie sprowadzają ich do pracy, nasi polscy janusze biznesu nasprowadzali cz🤬chów i innego gówna, ale fajnie drzeć mordę na kobiety

Jak ktoś uważa że to wasza wina to jest p🤬lnięty, jak już to każdego z nas bo to my wybieramy rządzących.

[ Dodano 2025-04-28, 11:40 ]
I ta wina niestety także i jest moja, gdyż głosowałem na aktualnych z🤬bów myślę że wielu to robiło aby usunąć pis od władzy co w sumie wnioskuje iż to nie był zbytnio dobry pomysł. Więc no przepraszam.

[ Dodano 2025-04-28, 11:47 ]
zn506 napisał/a:

NIe, Ja od dawna twierdzę, że oni będa gw🤬cić i dźgać (nie tylko penisami). Ale skoro k0bity tego chcą - chcącemu nie dzieje się krzywda.
Potrol spermiarski?
Nie warto. Można dostac nożem - a potem k0bity z sądów wsadzą cię za napad rasistowski na inżyniera-ginekologa
Polska nie jest państwem polskim
Plan zaplanowany musi być wykonany. Jak się będziemy stawiać - to wyślą nas w okopy na Ukraine żeby Murzynów jednak sprowadzić
W czasie pokoju mamy pracować na zasiłki dla nich - w czasie wojny - my, Polacy - mamy iść ginąć by oni mogli zająć się p0lkami

Ty to masz jakiś zajebisty problem do kobiet ? Żadna ci nie chce dać ?

[ Dodano 2025-04-28, 11:48 ]
Mnie też, ale zwalanie winy na kobiety to skrajny idiotyzm.
Zgłoś
zn506 2025-04-28, 12:13 1
MysteryMan napisał/a:

głosowałem na aktualnych z🤬bów myślę że wielu to robiło aby usunąć pis od władzy co w sumie wnioskuje iż to nie był zbytnio dobry pomysł. Więc no przepraszam.

I pewnie Brauna od faszystów wyzywasz?

MysteryMan napisał/a:

problem do kobiet

Większym problemem są spermiarze głosujący na Trzaska, czy pisowców - oni dają wszelkie przywileje kobietom a meżczyznom obowiazki. Kobiety bez socjalu dawałyby dupy z wielką przyjemnością każdemu kto zechciałby taką przygarnąć. Gawiedx nie zdaje sobie sprawy, że "praca" k0bit jest warta ok 10% pracy meżczyzn - cały świat działa dzięki mężczyznom. K0bity realizuja się na państwowych stołkach - za kasę mężczyzn. Pielęgniarek, sprzątaczek jest coraz mniej.

[ Dodano 2025-04-28, 12:17 ]
Nome napisał/a:

nie sprowadzają cz🤬chów do grania w piłkę nożną, nie mają z tym nic wspólnego, wiec nie zwalajcie na kobiety

A k0bity nie głosują na lewicę?

Druga część zdania - zgodzę się.
To wina meżczyzn, że pozwolili rozbestwić się k0bitom. Tylko czy polskich? Może niemieckich - że wybili Polaków i po wojnie brakowało mężczyzn?
Kobiety mogą tyle - na ile mężczyźni im pozwola. Tak, to spermiarze są problemem. Ale żeby to zmienic - spermiarze muszą dostrzec ile szkody robią kobiety.

Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-28, 12:19
Widziałem, że nie warto wyrzucać starych opon
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-28, 12:28 2
zn506 napisał/a:

I pewnie Brauna od faszystów wyzywasz?
Większym problemem są spermiarze głosujący na Trzaska, czy pisowców - oni dają wszelkie przywileje kobietom a meżczyznom obowiazki. Kobiety bez socjalu dawałyby dupy z wielką przyjemnością każdemu kto zechciałby taką przygarnąć. Gawiedx nie zdaje sobie sprawy, że "praca" k0bit jest warta ok 10% pracy meżczyzn - cały świat działa dzięki mężczyznom. K0bity realizuja się na państwowych stołkach - za kasę mężczyzn. Pielęgniarek, sprzątaczek jest coraz mniej.
A k0bity nie głosują na lewicę?
Druga część zdania - zgodzę się.
To wina meżczyzn, że pozwolili rozbestwić się k0bitom. Tylko czy polskich? Może niemieckich - że wybili Polaków i po wojnie brakowało mężczyzn?
Kobiety mogą tyle - na ile mężczyźni im pozwola. Tak, to spermiarze są problemem. Ale żeby to zmienic - spermiarze muszą dostrzec ile szkody robią kobiety.

Weź przestań jakieś gówniane foty wstawiać, co do brauna to j🤬y debil na niego na pewno nie zagłosuje. A faceci nie głosują na lewice ? Ja jebie ty serio jesteś jakaś stuleja p🤬dy na oczy nie widziałeś i p🤬lisz jakieś bzdury, może mi k🤬a napisz że wszelkie problemy to wina kobiet...

[ Dodano 2025-04-28, 12:30 ]
Faktycznie mogę jedynie powiedzieć że wina jest kobiety twojej matki że cię z p🤬dy wypluła.

[ Dodano 2025-04-28, 12:33 ]
Ty ewidentnie patrzysz na kobiety przez pryzmat tych najbardziej p🤬lniętych ale cię zasmucę, to mniejszość wśród kobiet. Analogicznie kobiety mogą nazywać wszystkich facetów gw🤬cicielami przez pryzmat tych którzy faktycznie nimi są.
Zgłoś
zn506 2025-04-28, 12:36
MysteryMan napisał/a:

To wina meżczyzn,

MysteryMan napisał/a:

problemy to wina kobiet...

xD - trzech zadań ze zrozumieniem nie potrafisz przeczytac?

MysteryMan napisał/a:

brauna to j🤬y debil na niego na pewno nie zagłosuje

Głosuj na Czaskosia! Tym razem na pewno się uda! On wygląda tak szczerze, gdy obiecuje że Pakt Migracyjny nie będzie realizowany! A jak ta małe dziewczynka zapytała, czy będzie bezpiecznie - jaki on był szczery gdy powiedział "Tak, będzie bezpiecznie!" 100 konkretów? eee tam!!! Tym razem dali lepsza obietnicę - 1000 konkretów!!!!

No chyba że znów kłamią - to wtedy zagłosujesz na ... PiSowców!

[ Dodano 2025-04-28, 12:37 ]
MysteryMan napisał/a:

facetów gw🤬cicielami

Wesołku - własnie to robią! Nie słyszałeś o zmianie definicji gw🤬tu? Teraz to ty masz udowodnić, ze nie jesteś gw🤬cicielem - bo z założenia - jesteś!
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-28, 12:53 1
zn506 napisał/a:

xD - trzech zadań ze zrozumieniem nie potrafisz przeczytac?
Głosuj na Czaskosia! Tym razem na pewno się uda! On wygląda tak szczerze, gdy obiecuje że Pakt Migracyjny nie będzie realizowany! A jak ta małe dziewczynka zapytała, czy będzie bezpiecznie - jaki on był szczery gdy powiedział "Tak, będzie bezpiecznie!" 100 konkretów? eee tam!!! Tym razem dali lepsza obietnicę - 1000 konkretów!!!!
No chyba że znów kłamią - to wtedy zagłosujesz na ... PiSowców!
Wesołku - własnie to robią! Nie słyszałeś o zmianie definicji gw🤬tu? Teraz to ty masz udowodnić, ze nie jesteś gw🤬cicielem - bo z założenia - jesteś!

Ja jebie...

[ Dodano 2025-04-28, 12:59 ]
To ty masz problem z czytaniem, wcześniej napisałem iż głosowałem za tą koalicją ale żałuję tejże decyzji, co wydaje mi się logiczne oznacza że w tych wyborach tego nie uczynię.

[ Dodano 2025-04-28, 13:03 ]
Nie kojarzę aby w naszym prawie było iż tylko mężczyźni są gw🤬cicielami - może czegoś nie wiem. Ale wnioskuje po tym co piszesz że chciał byś traktować ludzkie samice jak bydło co mi się nie podoba.

[ Dodano 2025-04-28, 13:06 ]
" "praca" k0bit jest warta ok 10% pracy meżczyzn " - skąd ty k🤬a takie dane bierzesz

[ Dodano 2025-04-28, 13:11 ]
Jesteś takim samym durniem jak te baby co mówią że za tą samą pracę płaci im się mniej tylko że ty w drugą stronę.

[ Dodano 2025-04-28, 13:17 ]
tysol.pl/a123042-konfederacja-lepsza-od-lewicy-wsrod-kobiet-i-robotnikow

[ Dodano 2025-04-28, 13:24 ]
Cóż wydaje mi się że jednak to pokazuje iż kobiety w większości nie są lewicowe. A na pewno nie tak skrajnie jebnięte. Więc utrzymuję tezę iż jesteś takim smutasem bo ci żadna nie daje.
Zgłoś
zn506 2025-04-28, 22:31
MysteryMan napisał/a:

iż tylko

A czy jest gdzieś napisane, że iż tylko ż🤬da, cygana i Murzyna można znieważyć z powodu narodowości? A dlaczego w państwie gdzie wciąż mamy 95% białych ludzi jedynie ci uprzywilejowani są ofiarami tego typu przestępstw?

Masz w prawie napisane że dziecko można oddac pod opiekę iz tylko kobiecie? A dlaczego w 95% dziecko z automatu leci do kobiety?

Tak samo będzie w przypadku gw🤬tu - para dupczy się po pijaku (zwykle to chłop jest bardziej piany) - zgadnij kto jest z automatu sprawcą gw🤬tu?

MysteryMan napisał/a:

e samice jak bydło

Gdzie to napisałem? Nie kłam

MysteryMan napisał/a:

a takie dane bierzesz

stad obserwatorgospodarczy.pl/2020/07/27/kobiety-sa-zdecydowanym-beneficjen... a nie wzięli pod uwagę tu alimenciar, rozwódek, spadkobierczyń.

Onlyfansiary i prostytutki - tez żyją z mężczyzn, ale dobrowolnie im płacą.

MysteryMan napisał/a:

durniem jak t

Durniem okazałeś się ty - skoro nie znałes powyższych danych,

MysteryMan napisał/a:

większości nie są lewicowe

xD - potwierdzasz powyższą diagnozę. Kobity zaczęły głosować na Konfederację - gdy skręciła w lewo - socjal ma być, ale tez i tradycyjni mężczyźni.
Zgłoś
Tomi029 2025-04-28, 23:25 1
Poczytałem wyjaśnienia klubu, policji Legnica i komentarze na fb na profilu Miedź Legnica. Tego się nie da opowiedzieć. Wejdźcie tam sami i poczytajcie. Jeżeli tak myśli reszta kraju to już tyle

Zgłoś
MysteryMan 2025-04-29, 10:53
zn506 napisał/a:

A czy jest gdzieś napisane, że iż tylko ż🤬da, cygana i Murzyna można znieważyć z powodu narodowości? A dlaczego w państwie gdzie wciąż mamy 95% białych ludzi jedynie ci uprzywilejowani są ofiarami tego typu przestępstw?
Masz w prawie napisane że dziecko można oddac pod opiekę iz tylko kobiecie? A dlaczego w 95% dziecko z automatu leci do kobiety?
Tak samo będzie w przypadku gw🤬tu - para dupczy się po pijaku (zwykle to chłop jest bardziej piany) - zgadnij kto jest z automatu sprawcą gw🤬tu?
Gdzie to napisałem? Nie kłam
stad a nie wzięli pod uwagę tu alimenciar, rozwódek, spadkobierczyń.
Onlyfansiary i prostytutki - tez żyją z mężczyzn, ale dobrowolnie im płacą.
Durniem okazałeś się ty - skoro nie znałes powyższych danych,
xD - potwierdzasz powyższą diagnozę. Kobity zaczęły głosować na Konfederację - gdy skręciła w lewo - socjal ma być, ale tez i tradycyjni mężczyźni.

Dobra nie chce mi się odpowiadać na ty wysrywy stulejko.

[ Dodano 2025-04-29, 10:54 ]
Tomi029 napisał/a:

Poczytałem wyjaśnienia klubu, policji Legnica i komentarze na fb na profilu Miedź Legnica. Tego się nie da opowiedzieć. Wejdźcie tam sami i poczytajcie. Jeżeli tak myśli reszta kraju to już tyle

I dobrze niech się brudasy boją j🤬 ich.
Zgłoś
zn506 2025-04-29, 12:32
MysteryMan napisał/a:

nie chce mi się

eh, k0bity... dupka zabolała od kilku słów prawdy?
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-04-29, 21:33
p0lki to lubią także jest ok
Zgłoś
achimos1985 2025-05-04, 18:15
Przecież półki to są, jedne z największych k🤬 na świecie, 123 lata rozbiorów, daje znaki, dzisiaj brać ślub, to jak strzelić sobie w kolano
Zgłoś