Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Znalezione na Instagramie. Nowy narybek myślę że ornitolodzy obserwujący młode ptaszyny.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-04-27, 21:06 ]
pulslegnicy.pl/strach-na-legnickim-koperniku-czarnoskorzy-mezczyzni-fi...

Cytat:

(...)
Do sprawy odniósł się na Facebooku Klub „Miedź Legnica” przyznając, że widziani przy szkole mężczyźni, to zawodnicy „Miedzianki”.

– Dwóch młodych mężczyzn afrykańskiego pochodzenia, których zdjęcia i nagrania wideo rozpowszechniane są w lokalnych media i grupach w mediach społecznościowych to piłkarze zespołów juniorskich Akademii Piłkarskiej Miedzi Legnica, którzy legalnie przebywają w Polsce. Nie jest prawdą, iż wykonywali zdjęcia i nagrania wideo dzieci, bowiem w sytuacjach, w których zostali sfotografowani prowadzili rozmowy wideo za pośrednictwem popularnych komunikatorów, z których na co dzień korzysta większość społeczeństwa. Obaj piłkarze mieszkają od dłuższego czasu w okolicy miejsc, w których zostali sfotografowani i codziennie mijają te miejsca w drodze na treningi, zakupy itp. – napisano w komunikacie

Zmieniono 2 razy Zgłoś
cedrikk 2025-04-27, 20:51 41
Narazie fotografuję. Znajdzie ofiarę i przygotuje się do gw🤬tu.
Dalej będziecie p🤬lic że oni przybyli tu pracować na nasze emerytury czy z powodu niżu demograficznego?
Zgłoś
ANALizator777 2025-04-27, 20:57 17
Oj tam oj tam. Matce weszło to i córce wejdzie👉

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
optymista666 2025-04-27, 21:11 11
Jak wy jeździliście ubogacać Helgi z Bundeswehry to było dobrze. Jak inżyniery przyjechali ubogacać Polski to źle. To też ludzie i mają swoje potrzeby….

Żartuję…😂
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-27, 21:12 17
Nie no k🤬a, czemu nasz kraj chce odj🤬 samo buja Ale to ja jestem ten zły bo chce we własnym kraju czuć się jak u siebie.

[ Dodano: 2025-04-27, 21:17 ]
Co do cytatu. C🤬j mnie to obchodzi i tak niech wyp🤬alają z tego kraju.
Zgłoś
Nome 2025-04-27, 21:54 18
jeszcze trochę i będzie tak w Polsce jak we Francji, czarno na boisku, dla mnie to występy w drużynie narodowej powinny być dla osób urodzonych w danym kraju, a nie cyrk tresowanych małp

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Kaj09 2025-04-27, 22:34
Chciałem to masz, nawet jak byłeś przeciwko.
Zgłoś
mianas 2025-04-27, 22:37 1
Deportować na Piaski Sahary ...
Zgłoś
CTAG 2025-04-27, 23:19 12
U mnie w mieście było ostatnio coś podobnego, dwóch brudasów machało dzieciom na placu zabaw i robiło zdjęcia. Jest plan organizacji patrolu obywatelskiego, Polacy muszą walczyć ze go zaraz nie było jak na zachodzie
Zgłoś
zn506 2025-04-27, 23:19 6
cedrikk napisał/a:

będziecie p🤬lic ż

NIe, Ja od dawna twierdzę, że oni będa gw🤬cić i dźgać (nie tylko penisami). Ale skoro k0bity tego chcą - chcącemu nie dzieje się krzywda.

[ Dodano: 2025-04-27, 23:21 ]
CTAG napisał/a:

Jest plan organizacji patrolu obywatelskiego,

Potrol spermiarski?

Nie warto. Można dostac nożem - a potem k0bity z sądów wsadzą cię za napad rasistowski na inżyniera-ginekologa

[ Dodano: 2025-04-27, 23:23 ]
MysteryMan napisał/a:

nasz kraj chce odj🤬 samo buja

Polska nie jest państwem polskim

Plan zaplanowany musi być wykonany. Jak się będziemy stawiać - to wyślą nas w okopy na Ukraine żeby Murzynów jednak sprowadzić

[ Dodano: 2025-04-27, 23:25 ]
mianas napisał/a:

Deportować na

W czasie pokoju mamy pracować na zasiłki dla nich - w czasie wojny - my, Polacy - mamy iść ginąć by oni mogli zająć się p0lkami

Zgłoś
steven_seagull 2025-04-28, 1:13 3
Nome napisał/a:

jeszcze trochę i będzie tak w Polsce jak we Francji, czarno na boisku, dla mnie to występy w drużynie narodowej powinny być dla osób urodzonych w danym kraju, a nie cyrk tresowanych małp

Nie martw się. W obecnym tempie poczekasz sobie nie więcej, niż 20-30 lat i wtedy będzie w Polsce cała masa czarnych piłkarzy, nadających się do naszej reprezentacji z tego względu, że urodzili się w Polsce. Jak we Francji.
Zgłoś
Maculata 2025-04-28, 2:17 1
CTAG napisał/a:

U mnie w mieście było ostatnio coś podobnego, dwóch brudasów machało dzieciom na placu zabaw i robiło zdjęcia. Jest plan organizacji patrolu obywatelskiego, Polacy muszą walczyć ze go zaraz nie było jak na zachodzie

O co walczyć? O 90% debili, którzy zaraz znowu, będą domagać się demokracji?
Zgłoś
Nome 2025-04-28, 3:19 3
najbardziej rozwaliła mnie "władza nad kobietą", biedacy nie mogą sobie rządzić i cierpią

kobiety nie sprowadzają cz🤬chów do grania w piłkę nożną, nie mają z tym nic wspólnego, wiec nie zwalajcie na kobiety
tak samo nie sprowadzają ich do pracy, nasi polscy janusze biznesu nasprowadzali cz🤬chów i innego gówna, ale fajnie drzeć mordę na kobiety

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
jkllll485 2025-04-28, 5:16 8
Zgłoś
cygar 2025-04-28, 6:23 2
cedrikk napisał/a:

Dalej będziecie p🤬lic że oni przybyli tu pracować na nasze emerytury czy z powodu niżu demograficznego?

Jakby chodziło o niż demograficzny to by zapraszali kobiety w 70% +.
Nie tu o zapaść populacji nie chodzi a o skundlenie narodu kakałowymi bękardami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie