Metrówka wygląda zajebiście
hahahahaha to im się udało
jak poszedł w 02:00 ... k🤬a leżę !
Konto usunięte
2012-09-22, 23:26
Prawda jest taka że ajfony to fajne urządzenia. Jedyne co w nich jest c🤬jowego to cena. Są zupełnie z kosmosu. 400-500zł za starego Iphone 3G z aparatem 2mpix czy coś to porażka, nie wiem za co płacę, za całkiem ciekawy OS i jabłuszko na obudowie? Albo taki iphone 5 jest już całkiem ok pod względem sprzętu ale rewelacji tez nie ma. Np jest on droższy niż moje auto którym tłukę się jak poj🤬y kilka lat.
Pewnie znajdzie się jakiś fan apple który powie że jestem biednym hejtem... owszem, nie przelewa się ale takiego gówna w takiej cenie w życiu nie kupie.
Konto usunięte
2012-09-23, 0:03
Miałem samsungi i nie narzekałem, mam appla i nie narzkam.
Konto usunięte
2012-09-23, 2:27
Xayan napisał/a:
RAMu jest 1GB, nie sądzę, aby to było mało. To, że LTE działa w kilku państwach to nie wina Apple'a tylko operatorów.
Faktycznie, aparat jest jednak ten sam, coś mi się pomyliło. Ale za to zmieniono przednią kamerkę na FaceTime HD (720p).
A co mogli dodać, aby było już według ciebie "coś"?
Metrówkę
Telefon jest telefon, używam Samsunga. Jeśli chodzi o IPhone'a jest to porzadny telefon porównywalny z konkurencja, wszystko zalezy od upodobań. Cena a wartość to dwie różne rzeczy, wystarczy odrobinę pomyśleć i wybrać to co najkorzystniejsze i potrzebne dla kupującego. Staph Hejtin' please.
Konto usunięte
2012-09-23, 9:37
barteklol napisał/a:
Telefon jest telefon, używam Samsunga. Jeśli chodzi o IPhone'a jest to porzadny telefon porównywalny z konkurencja, wszystko zalezy od upodobań. Cena a wartość to dwie różne rzeczy, wystarczy odrobinę pomyśleć i wybrać to co najkorzystniejsze i potrzebne dla kupującego. Staph Hejtin' please.
Brawo dla tego pana, jeden z rozsądniejszych tutaj.
mialem i3g dawno temu. fajny telefonik. teraz sgs2. tez fajny telefonik. android chyba lepiej mi lezy jednak.