Metrówka wygląda zajebiście
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
Nie rozumiem. Samsung powiększa wyświetlacz - "O, fajnie". Apple powiększa wyświetlacz - "Haha, śmieszni są, co to ma być?".
W dzisiejszych czasach społeczeństwa są tak tępe, że gdyby rzeczywiście wypuścili na rynek taki telefon ludzie by go kupowali... bo przecież ma metrówkę...
Xayan napisał/a:
Nie rozumiem. Samsung powiększa wyświetlacz - "O, fajnie". Apple powiększa wyświetlacz - "Haha, śmieszni są, co to ma być?".
Bo Apple nic poza tym nie robi.
conor napisał/a:
Wyjdę na głupka ale ten pomysł z metrówka bardzo mi się podoba.bo przecież ma metrówkę...
Magnic napisał/a:
Bo Apple nic poza tym nie robi.
Nic? Lepszy aparat, szybszy procesor i grafika, nowy system, więcej RAMu, lżejszy, cieńszy, LTE - to jest nic?
@Xayan ale mimo wszystko zrobili dużo mniej, niż mogli. Rynek pozwalał na dużo więcej, biorąc pod uwagę, że miał być najlepszym smartfonem świata.
Xayan
Aparat ten sam, "system" praktycznie ten sam (co do funkcjonalności jest to bardziej "skrypt" niż system), ramu i tak jak na smartfony mało, LTE i tak działa w kilku wybranych państwach na świecie. Tak, to jest nic.
Aparat ten sam, "system" praktycznie ten sam (co do funkcjonalności jest to bardziej "skrypt" niż system), ramu i tak jak na smartfony mało, LTE i tak działa w kilku wybranych państwach na świecie. Tak, to jest nic.
taziu napisał/a:
Xayan
RAMu jest 1GB, nie sądzę, aby to było mało. To, że LTE działa w kilku państwach to nie wina Apple'a tylko operatorów.
Faktycznie, aparat jest jednak ten sam, coś mi się pomyliło. Ale za to zmieniono przednią kamerkę na FaceTime HD (720p).
A co mogli dodać, aby było już według ciebie "coś"?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie