👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dla niego to jest reklama blendera,... już od dawna robi takie rzeczy.
@upup tak zmielił jak popiół, dziwi cie że jego maszynka tak potrafi a w twojej dalej zostają kawałki truskawek, to kup od niego, masz odział w nawet w Polsce ^.^
@upup tak zmielił jak popiół, dziwi cie że jego maszynka tak potrafi a w twojej dalej zostają kawałki truskawek, to kup od niego, masz odział w nawet w Polsce ^.^

Co jak co ale niszczenie sprzętu elektronicznego i wyrzucenie go do kosza sprawia że zanieczyszcza środowisko i nie ważne czy dostaniesz pieniądze od kumpla czy za swoje. Nie powinno się promować takich rzeczy.
A co do filmiku od samego początku jest to reklama blendera! A nie że gość robi dla fanu. Reklamodawcy nie takie rzeczy niszczą aby zdobyć klientów
A co do filmiku od samego początku jest to reklama blendera! A nie że gość robi dla fanu. Reklamodawcy nie takie rzeczy niszczą aby zdobyć klientów
Bardzo nie lubię nie szanowania pieniędzy, ale myśląc o tym co muszą przeżywać bananowcy, którzy stoją w kolejkach po 5 dni za tymi telefonami w czasie premiery bo wyszedł nowy model który jest 2mm dłuższy i ma logo srebrne a nie białe to aż się sam uśmiech na twarz ciśnie

W tym rzecz ze te telefony to atrapy
Ekran iphone nie odbija swiatla tak jak lustereczko
naiwniaki

Pewnie, że jest to reklama blendera i twórcy nawet nie próbują tego ukryć, ale trzeba przyznać, że niezwykle pomysłowa i ciekawa. Co on robi z pieniędzmi to jego sprawa. Chce zniszczyć iPhona to go niszczy, przecież to nie z podatków go kupił tylko z uczciwie zarobionych pieniędzy;) Jakbyście byli zainteresowani wrzucę więcej filmików pokazujących niszczycielską siłę tego blendera:D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie