Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ponuryzniwiarz 2016-09-10, 23:08 8
K🤬a genialne,sprzedać etui warte dolara za 49,95....
Zgłoś
j................a 2016-09-10, 23:29 20
kup pan świerze gówno z posypką
Zgłoś
tranzystor 2016-09-11, 0:43 17
Nie trzymałem nigdy w rękach Iphone 6, tymbardziej nie odróżniłbym jej od 7, nie jestem hipsterem i w dupie mam kiedy i gdzie będzie premiera kolejnego Iphone. Nie jest to powodem, żeby się z takich ludzi śmiać.
Zgłoś
repowski 2016-09-11, 2:15 7
kimmel robi jaja ze swych rodaków, polać mu!!!!
Zgłoś
pyjter 2016-09-11, 3:58 11
Ta pierwsze niekoniecznie, szybko kojarzy, ale ma dość fajne, duże oczy, idealnie nadają się do tego, żeby na mnie nimi patrzała i utrzymywała kontakt wzrokowy podczas robienia mi loda.
Zgłoś
~Velture 2016-09-11, 8:15 2
Przykre jest to, że w tak zdurniałym kraju pełnym imbecyli jest możliwe, że to nie jest ustawione.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
_................_ 2016-09-11, 10:08 2
Fejk jak c🤬j. nawet zjeby fanboje apple doskonale wiedzą że nowy ajfon... nie ma wejścia na słuchawki.

K🤬a, tak się zastanawiam, jak jeszcze muszą ten telefon sp🤬olić, by fanboje zastanowili się dwa razy zanim kupią taki złom.
Zgłoś
I................4 2016-09-11, 10:19 19
Śmiejecie się z iPhonów, ale prawda jest taka, że jakby was było stać jak amerykanów to pierwsi stalibyście w kolejce.
Jak ktoś nie miał - nie zrozumie, iPhone to przede wszystkim świetny system, który - działa, w przeciwieństwie androidów, jest świetnie zoptymalizowany.
To, że w jakiś wydumanych testach w 1 przypadku na 1000 jakiś android okaże się szybszy, to nic nie znaczy bo taka sytuacja najprawdopodobniej się nie przydarzy normalnemu użytkownikowi, a nawet jeśli to w 99% Iphone będzie szybszy i takie też będzie sprawiał wrażenie.
Jako kieszonkowy komputer do codziennych zastosowań - nie ma nic lepszego.
Android jest lepszy dla gimbów bo jest dostępny z tanimi telefonami i można na nim piracić aplikację i tyle.
To jak z samochodami, jak jest ci niezbędny i chcesz z niego komfortowo korzystać i ufać mu, że cię nie zawiedzie - kupujesz BMW, jak po prostu chcesz go mieć i żeby było jak najtaniej - wystarczy Dacia.
Iphone to właśnie BMW, Android - Dacia, tylko o ile w świecie motoryzacji nikt nie wątpi co jest lepsze, tak dzieciarnia na forach internetowych poświęconych technologii za wszelką cenę chce udowodnić, że jest inaczej, bo ich nie stać.
Zgłoś