Nie wiem po c🤬j się cieszy. Ja bym się nie cieszył na jego miejscu.

kamilsad napisał/a:
@UP
K🤬a "najbielsze" <facepalm>
następny k🤬a p. Miodek

jacekmatys napisał/a:
następny k***a p. Miodek :idzwch*j:
Następny k🤬a debil który pisać nie umie i jeszcze szczeka.

"rozpoznaje twarz ludzi.." aa że czarny niby nie jest człowiekiem, hehe haha dobry rasistowski dżołk...a jednak nie. Pozdrawiam

niska pojemność mózgoczaszki, przerośnięta żuchwa, niedorozwinięte mięśnie mimiczne, zaburzenie w stosunku wielkościowym twarzo, a raczej trzewioczaszki do mózgoczaszki, szeroki nos, a raczej nozdrza, cofnięta bródka. nie jeden aparat by się pomylił

Hipokryci, wszyscy wywodzimy sie z Afryki
( najstarsze szczatki czlowieka wykopano na tamtym terenie).

Szprotka napisał/a:
Hipokryci, wszyscy wywodzimy sie z Afryki
( najstarsze szczatki czlowieka wykopano na tamtym terenie).
Szprotka brawo,ja pomimo moich poglądów bardzo się ciesze z tej tezy i jestem jej zwolennikiem.Jednak trzeba tutaj zadać pytanie,dlaczego niektóre jednostki,potrafiły przeć na przód,podejmować wyzwania,uczłowieczać się,rozwijać,tworzyć cywilizację,a inne żyją tak jak przed setkami tysięcy lat,ledwo co ocierając się o rewolucję agrarną.Pogląd,że człowiek pochodzi z Afryki nie jest asem w rękawie dla antyrasistów,wprost przeciwnie,bo dowodzi,że choć mamy wspólne korzenie,jedni mieli w sobie to coś,co nadało kształt światu,inni byli za głupi i za leniwi,dlatego nie wszyscy są równi.
nie działa bo nie ma dużej różnicy cieni na twarzy u ludzi z ciemną karnacją, czarnych... program za pomocą obliczeń wykrywa twarz, wystarczy zamalować wgłębienie między nosem a czołem i kości policzkowe na czarno i zostają rozbite charakterystyczne dla twarzy elementy
np w wojsku się taki "makijaż" stosuje

maxs90 napisał/a:
nie działa bo nie ma dużej różnicy cieni na twarzy u ludzi z ciemną karnacją, czarnych... program za pomocą obliczeń wykrywa twarz, wystarczy zamalować wgłębienie między nosem a czołem i kości policzkowe na czarno i zostają rozbite charakterystyczne dla twarzy elementy
np w wojsku się taki "makijaż" stosuje
Nie,ten telefon po prostu wie